Kourtney Kardashianék tartottak még egy esküvőt, ezúttal Olaszországban
2022-05-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kourtney Kardashian harmadszor sem sajnálta a pénzt arra, hogy megünnepeljék Travis Barkerrel az esküvőjüket. Most Olaszországban tartottak luxuslakodalmat.

Kourtney Kardashian és szerelme, Travis Barker titokban már összeházasodtak május elején Las Vegasban. Most vasárnap pedig hivatalossá tették az esküjüket az olaszországi Portofinóban. Kourtney szenzációsan nézett ki a testhezálló mini menyasszonyi ruhában, amelyből kivillantotta kecses lábait, és ami a gömbölyű idomait szintén hangsúlyozta.

A menyasszony és a vőlegény egyaránt D&G öltözékben voltak. A menyasszonyi ruhát csipkével borított, Szűz Máriás fátyollal viselte az ara. A ruha árát nem tudtuk meg, de valószínűleg több százezer dollárba kerülhetett. Az esküvő helyszínéül a Villa Olivetta szolgált, amely Domenico Dolce és Stefano Gabbana birtokán fellelhető. A luxusvilla egyenesen a Földközi-tengerre néz.


Kardashian gyermekei, a 12 éves Mason, a kilenc éves Penelope és a hétéves Reign - egykori párjával, Scott Disick-kel – együtt vettek részt a ceremónián, valamint édesanyja, Kris Jenner és testvérei Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kylie Jenner, illetve Kendall Jenner, valamint utóbbi szerelme, Devin Booker is megjelentek a szertartáson.


Az esküvő utáni bulin a menyecskeruha meglepő módon fekete lett, Kourtney Kardashian sötét miniruhába öltözött, és harisnyakötőt húzott. Az ifjú pár egy extravagáns olasz lakodalomban táncolt és ölelkezett. Természetesen egyik sztár sem bírta megállni, hogy ne osszon meg képeket és videókat a fergeteges partiról. A menyasszonyhoz hasonlóan a vendégek közül sokan fekete ruhában mentek, ráadásul többször is átöltöztek.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kourtney ❤️ (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés

A bulin Machine Gun Kelly tartott egy rögtönzött fellépést, a másik hangulatfelelős pedig Andrea Bocelli és fia voltak. Megszólalt az I Found My Love in Portofino című ikonikus dala is.

Forrás: Blikk