Korda György és Balázs Klári elárulták miken szoktak vitázni
2021-05-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szinte idillinek lehet nevezni Korda György és Balázs Klári házasságát. Az előadók évtizedek óta alkotnak egy párt, s nemcsak a magánéletben, de a szakmában is elválaszthatatlanok. Házasságukat még a járvány sem tudta megtépázni, mindent együtt vészelnek át.

 

„Nagyon örülünk, hiszen mindketten megkaptuk már az oltást. Gyurinál nem volt semmilyen mellékhatás, engem egy kicsit jobban kiütött. A biztonsági intézkedéseket ezután is szigorúan betartjuk. Gyuri például elment ultizni, de csakis maszkban. Az időnk nagy részében továbbra is tervezgetjük a koncerteket, fellépéseket” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Balázs Klári, akinek bár nagyon hiányzik a közönség, a férjével harmóniában vészelik át a visszatérésig tartó időszakot.

„Nem tudom felidézni, hogy lett volna nagy veszekedésünk. Mikor 30 évig velünk élt Klárika édesanyja, vele is csak egyetlen dolgon vitáztunk össze: azon, hogy nem készített nekem töltött paprikát. Vitázni Klárikával is szoktunk. Mindig egyetlen dolgon, hogy milyen hangnemben énekeljünk el egy-egy dalt” – mondta Korda György, aki feleségével az RTL Klub ’Nagy szám’ című műsorában a ’Szeress úgy is, ha rossz vagyok’ című dalt adta elő.

„Van abben egy kis életfilozófia, hogy mindig szeressük egymást. Ugyanakkor egy kis története is van a dalnak. Mikor megjelent a lemezünk, amin ez a dal volt, valahogy nagyon gyorsan kijutott Ausztráliába, ahova többször mentünk fellépni. Pont akkor, a megjelenéskor mentünk ki ismét. Amikor felléptünk, a közönség már kívülről fújta a dalt, és nem értették, mi miért vagyunk ledöbbenve. Hihetetlen volt, hogy itthon alig jelent meg a lemez, de a tengerentúlon már slágerekként énekelte velünk a közönség a friss album dalait is” – emlékezett vissza a Sláger Reggelben Balázs Klári.

Forrás: Blikk