Köllő Babett különleges kapcsolatot ápol ikertestvérével
2020-02-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Bár Köllő Babett a tévés szereplései előtt is tehetséges és ismert színésznő volt, az igazán nagy hírnévre a Feleségek luxuskivitelben című valóságshow-val tett szert, amely után hamar a közönség kedvence lett.

Kevesen tudják, de a színésznőnek van egy tíz perccel idősebb ikertetvére is, Roland, aki nélkül Babett ma nem lenne az a pozitív, szerethető személy, akit megismertünk. A luxusfeleség szerint ő és a bátyja mindenben különböznek, ugyanakkor közösen olyan véd- és dacszövetséget alkottak, amely miatt fiatalkorukban senki sem mert beléjük kötni.

„Volt egy lány, aki tetszett a bátyámnak, de visszautasította, fájdalmat okozott neki. Hú, de utáltam, minden megtettem, hogy neki is rossz legyen” – mesélte a színésznő, hozzátéve: nem emlékszik arra, hogy valaha is összevesztek volna, mindössze egyetlen alkalom jut eszébe, amikor Roland vállalta ennek a kockázatát.


„Akkoriban indult el a Luxusfeleségek első évada, és egyszer csak küldött egy többoldalas, dörgedelmes emailt. Leírta, hogy úgy érzi, kezdek elszállni, kérte, ne tegyem. Felsorolta, mit rontok el, mire nem figyelek... Sokkoló volt. Leírta, hogy mindezt szeretetből teszi, kockáztatva azt, hogy ez nekem rosszul esik és megharagszom. Nem beszéltünk róla és nem is változott meg ettől a kapcsolatunk, talán mert tudtam a szívem mélyén, hogy igaza van" – magyarázta a Best magazinnak Babett, aki elárulta, a levél tartalma egy teljes évvel később került szóba közöttük.

„Ő kért, hogy ne haragudjak a levél miatt, megöleltem, mondtam, dehogyis, sőt, megköszöntem neki, mert tudat alatt akkor is és azóta is figyelek a tanácsaira. Csakis az övére és a férjemére”.

Forrás: Blikk