Kökény Attiláék házassága nem mindig volt fenékig tejfel
2021-05-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár nemrég ünnepelték a 23. házassági évfordulójukat, Kökény Attila és felesége, Aranka házassága nem mindig volt fenékig tejfel.

 

Az énekes felesége – esküvői fogadalmához híven – jóban-rosszban a férje mellett áll, tűrve a magányos zenészfeleségek mindennapjait, sőt, még a hűtlenségen is túllépett, amire csak kevés nő képes. Attilával és Arankával a Story magazin készített exkluzív interjút.

A feleség úgy érzi, őket Isten is egymásnak teremtette, ám nem tagadják, volt időszak, amikor szünetet kellett tartaniuk.

– Nem titok, sok évvel ezelőtt válságba került a házasságunk Attila hűtlensége miatt. Ekkor azt mondtam neki, tartsunk egy szünetet, adjunk időt egymásnak, hogy rájöjjünk, hiányzunk-e a másiknak. Ha igen, az azt jelenti, még működőképes a kapcsolat. Végül Attila jelentkezett, de én is megszenvedtem a hiányát” – idézte fel Aranka a keserű emléket, mostanra azonban már úgy érzi, egy kiegyensúlyozottabb házasságban élnek.

Bár még csak a negyvenes éveikben járnak, már kétszeres nagyszülők, és mint arról korábban a Blikk is beszámolt, hamarosan érkezik a harmadik unoka is.

– Három gyerekem és két unokám van, de elárulom: ez a szám hamarosan még több lesz, ugyanis újabb unokám fog születni, de azt még nem árulhatom el, melyik gyermekemtől – mesélte az énekes Börcsök Vikinek és Pető Zsófinak az Anyád hogy van? című vlogban.

Forrás: Blikk