Kocsis Paulina elárulta, hogyan ismerte meg a szerelmét
2023-02-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kocsis Paulina szinte kicsattan a boldogságtól, amióta újra bekopogtatott hozzá a szerelem. Most arról is beszámolt a Blikknek, hogyan ismerkedtek meg a párjával, illetve, mi alapján döntöttek az összeköltözés mellett.

Az X-Faktor 10. évadának egyik legmeghatározóbb arca Kocsis Paulina volt, így nem véletlenül kapta meg ő a lehetőséget, hogy fellépjen a 2022-es Sziget Fesztiválon. A fiatal lány dalait folyamatosan játsszák a rádiók, ráadásul a magánéletében is jóra fordultak a dolgok. Paulina most azt mesélte el a Blikknek, hogy miként ismerkedtek meg a párjával, illetve milyen szakaszában tart a kapcsolatuk.

"Július végén jöttünk össze, mivel mindkettőnk egyik kedvenc helye Badacsonyban egy szórakozóhely. Én ebben soha nem hittem, hogy egy buliban találkozni valakivel, de elkérte a számomat, aztán szépen kialakult. Olyan udvarias volt, meg annyira elegáns, férfias. Együtt élünk, pont úgy jött ki. Szerintem, ha valakit nagyon megszeretsz, meg úgy érzed, hogy ez stabil, harmonikus, stb., akkor nem merül fel a kérdés, hogy 'jaj, most ezt azért húzzuk, mert még túl korai?'. Olyan kerek egész"– mesélte fülig érő mosollyal.

Az Instagram-oldalán több közös fotójuk is van a szerelmeseknek:


 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paulina (@kocsis.paulina) által megosztott bejegyzés


A lány a korábbi szerelméről írt egy dalt is az X-Faktor után, amelynek az Ajándék címet adta, ám végül zátonyra futott a kapcsolatuk az akkori kedvesével.