Kivel randizz? Ezt üzenik a csillagok! 2. rész
2021-02-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Sok dolog van, ami megmutatja, hogy a helyes pasi, illetve a csinos lány, aki levelet írt Neked, vagy épp Rád mosolygott a metrón, hozzád való-e. Hasonló az érdeklődési körötök? Megegyeznek a fontosabb életcéljaitok? Ugyanolyan értékrendet követtek? Imádtok moziba járni, és még a kávét is egyformán isszátok?

Hiszel benn, vagy sem, még a csillagok állása is befolyással lehet egy kapcsolat alakulására. Íme egy gyors áttekintés, hogy a csillagjegyed alapján ki passzol hozzád legjobban!

Olvasd el  cikkünk 1. részét is!


Mérleg: Ikrek, Oroszlán és Vízöntő

A Mérleg gyors észjárásához és szeszélyeihez jól passzol egy Ikrek, míg a Vízöntő intelligens beszélgető partnere lehet. A Mérleg és Oroszlán páros ugyanúgy jól működhet együtt, hiszen mindketten nagyra értékelik a kölcsönös figyelmet, és egymás elhivatottságát az élet finom részletei iránt. Nem számíthat sok jóra viszont egy Bak, aki soha nem lesz elég szórakoztató egy Mérleg számára.

Skorpió: Rák, Szűz, Bak és Halak

A Skorpiók komolyan veszik a szerelmet. Ezért is fontos számukra egy olyan partner, aki hűséges és aki előtt megnyílhatnak. A legnagyobb bizalmasaik így a Rák és a Halak lehet. Egy gyakorlatias Szűz viszont jól megérti a Skorpió igényét a rendre és szervezettségre, míg a Bak visszatükrözi a Skorpió kirobbanó energiáját. A Skorpiónak nem jön be egy Vízöntő spontaneitása, míg egy hozzá hasonló Oroszlánnal csak stagnálna a kapcsolata.

Nyilas: Oroszlán, Kos, Vízöntő és Mérleg

Mivel egy Nyilast általában kalandornak hisznek, ezért jól illik a hasonló Oroszlánhoz és a Koshoz. Ugyanakkor szintén összepasszoló párost alkothat a spontán Mérleggel és Vízöntővel, míg egy rutin követő Szűz sosem lesz igazán hozzá illő.

Bak: Halak, Skorpió, Szűz és Bika

A jó üzleti érzékkel megáldott Bak számára szimpatikus a hozzá hasonló energiabomba Skorpió. Ezzel szemben egy Halak kihozza belőle a rejtett érzékeny oldalát. A szorgalmát és az elhivatottságát nagyre értékeli még a Szűz és a Bika is. Egy Mérleg ezzel szemben hamar ráunna a Bak jól szervezett, de egyhangú életmódjára.

Vízöntő: Kos, Ikrek, Mérleg és Nyilas

A Vízöntők két dolgot szeretnek: a szabadságukat és a kalandvágyukat. Jól illik ebbe a képbe egy Ikrek jegy szülötte, ők gyakran érzik úgy, mintha már ezer éve ismernék egymást, annyira hasonlóak. A Mérleggel ugyanakkor a legjobb beszélgetőpartnerek lehetnek egy üveg bor mellett. De egy Vízöntő jól érzi magát egy Kos vagy egy Nyilas jegyű partner oldalán is, hiszen mindketten elég spontánok és vágynak az újdonságra.

Halak: Bika, Rák, Szűz, Skorpió és Bak

A mélyen érzékeny Halak mellé olyan társ illik, aki elfogadja érzelmi viharaikat, és elviseli a gyakori hangulatváltozásaikat. A Skorpió és a Rák könnyen megérti a Halak jelzéseit, és jó támaszul szolgálnak számára. Egy Skorpió jól érzi magát egy romantikus Halak oldalán, de a föld jegyek, mint a Bika vagy a Bak is segíthet egy álmodozó Halak számára a Földön maradni. Ugyanakkor egy Ikrek képtelen egy olyan védelmező és gondoskodó szerepre, amelyet a Halak elvárna a partnerétől.

Ha kíváncsi vagy, hogy Te és a partnered passzoltok-e, akkor gyorsan keresd ki a születésnapját, hogy megtudd a csillagok egymásnak rendeltek-e Titeket. De azért vigyázz, a szerelem nem mindig ott és akkor talál Rád, ahol várod, néha érhetnek meglepetések!