Kiss Ramónáék testvért szeretnénk Noénak
2019-12-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az X-Faktor és az RTL Klub Reggeli műsorvezetője a Vasárnapi Blikknek árulta el, mindenképpen szeretnének kistestvért Noénak, hiszen ő és válogatott kézilabdázó férje is megtapasztalták ezt a „szövetséget”.

– A testvérek közötti kapcsolat egy olyan mély szövetség, ami semmihez nem hasonlítható. Én a húgomért a világot elhúznám, bármit megtennék érte, és annak ellenére, hogy ezek nagy szavak, tényleg így van. Máténak is van egy öccse, ő is úgy nőtt fel, hogy megtapasztalta, mekkora öröm egy testvér, és ezt szeretnénk megadni a kisfiunknak is, hiszen ez egy semmihez sem hasonlítható kötelék – árulta el a műsorvezető.


Ramóna elmesélte, egészen kicsi korától, amikor elkezdte leendő családját tervezgetni, tudta, hogy nem egy gyermeket szeretne.

– Mindig is a gyerekeimről beszéltem, amikor szóba jött, hogyan képzelem el egyszer a saját családomat, és örülök, hogy a férjem is osztozik ebben az elképzelésben – újságolta boldogan Ramóna, akinek húga napra pontosan tíz évvel fiatalabb, míg Máté és az öccse között hat év van.

Lékaiék nem szeretnék, hogy a januárban első születésnapját ünneplő kisfiuk egyke maradjon, így már most biztosak abban, hogy Noénak szeretnének testvért, de hogy mikor, azt még nem tudni.

– Boldogok voltunk, amikor Noé megérkezett, és ugyan van, hogy a szülőket eltántorítja egy gyerek érkezése attól, hogy több legyen, minket inkább megerősített: jöhet a kistesó! – szögezte le az X-Faktor háziasszonya, sőt Lékai-Kiss Ramóna azt is elárulta, mikorra bővülhet a család. – Semmiképpen nem szeretnénk nagy korkülönbséget a gyerekek között, de hogy mikor érkezik, még mi sem tudjuk. Egyelőre Noé babára szeretnénk koncentrálni, készülünk az első közös karácsonyunkra és persze az első születésnapjára is, de az biztos, a testvér adta csodaszép élményt szeretnénk megadni neki.


Hármasban és a nagycsaláddal is tölt időt karácsonykor Lékai-Kiss Ramóna. Sőt, a műsorvezető azt is elárulta, hogy ő maga is készít ünnepi ebédet december 24-re, ráadásul a receptet előtte többször ki is próbálja, hogy minden tökéletes legyen a jeles alkalomkor.

Forrás: Blikk