Kislányt vár Munkácsy Kata
2017-02-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Gyermeket vár Munkácsy Kata (23), a Barátok közt egykori sztárja. Az utóbbi időben visszavonult Katát 2015-ben jegyezte el Serbán Attila színész. Szerelmük azóta is töretlen, nemrég pedig kiderült: májusra várják kislányukat! Kata fiatalon akart gyermeket vállalni. Édesanyja 22 éves volt, amikor őt szülte, ő pedig 24 éves lesz a nagy napon, amelyet már nagyon vár.– Nagyon jól vagyok, a babával már most szoros a kapcsolatom, semmilyen panaszom nincs, remekül viselem a várandósságot. Az elején picit fáradékony voltam, de ezzel szerintem mindenki így van, úgy érzem, kivirultam – kezdte Kata, aki már a hatodik hónapban van, de még nem tervezi, hogy otthon lógatná a lábát.

– Fogászati asszisztens vagyok. Imádom a kollégáimat, szuper kis csapatunk van. Terveink szerint március végéig dolgozom, utána a babára koncentrálunk – folytatta Kata, aki kedvesével még nem választotta ki a megfelelő babanevet. Rengeteget olvas a terhességről, barátnőjétől, Nyári Dia színésznőtől hasznos könyvet is kapott.

– Szeretnénk, ha ő lenne a pici keresztanyukája. Amikor felkértük rá, elsírta magát – mesélte meghatódva Kata.Forrás: Blikk