Király Viktorék felfedik az igazságot házasságukról
2024-03-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az énekes és felesége már a válóper küszöbén álltak, sőt, ügyvédeket is fogadtak, ám az utolsó pillanatban rájöttek arra, hogy még nem szeretnék elengedni egymás kezét. Most őszintén meséltek arról, hogyan sikerült megmenteniük házasságukat, amin egyébként a mai napig is dolgoznak.

A házaspár mesélte el a békülés részleteit. Az énekes és a párja több mint egy évig éltek külön, de  december elején újra összeköltöztek, és úgy döntöttek, adnak a házasságuknak még egy esélyt.

Igen, kibékültünk. Anita hazaköltözött hozzám a kisfiunkkal, Kolennel. Persze, ugyanúgy dolgozunk a kapcsolatunkon, de nagyon pozitív lépés, hogy újra együtt a családunk. Ha kell, idekötöm őket, de én többé nem akarom, hogy elmenjenek. Mindent megteszek, hogy ez most már mindig így maradjon

– magyarázta Király Viktor.

Virág Anita elárulta, hogy a tavalyi karácsonyuk már nagyon szépre sikeredett egy családként, ám arról is beszámoltak, milyen hatással volt rájuk a különlét. Király Viktor jó pár kilót felszedett akkor, ám most már ismét keményen edz, s 10 kilótól szabadult meg. Az énekes úgy gondolja, a felesége szebb, mint valaha.

A pár azt is elárulta, hogy 8-9 hónappal a szakításuk után már előrehaladott állapotban voltak, ügyvédekkel is beszéltek, ám arra egyikőjük sem tudta rávenni magát, hogy a válókeresetet beadják. Arról szintén beszéltek, hogy a Király család, milyen szerepet játszott az életükben.

„Minden kapcsolatban vannak nehézségek. A sajátunkban és a tágabb családi kapcsolatokban is. De dolgozunk rajta. Én úgy látom, szép lassan haladunk abba az irányba, hogy szép, nagy, boldog család legyünk. Mára mindenki nyitott mindenkire”

– nyilatkozta az énekes.

Virág Anita hozzátette. a férjével azon vannak, hogy közöttük béke és harmónia legyen, karácsonykor pedig az egész családot körbejárták, mindenkivel találkoztak. A házasságukban a fő probléma az volt, hogy nagyon különböző emberek, igaz, sok dologban egyformák.

„Nem működött köztünk a kommunikáció sem. Egyszerűen nem értettünk egymás nyelvén. Ehhez jött az is, hogy Kolen érkezésével Viktor nem találta a szerepét”

– mondta Virág Anita.

Az édesanya kiemelte, hogy ő nem követelt a férjétől kötelező esti 8 órás fürdetést vagy etetést, mert ő mindent megcsinált, ugyanis ilyen szempontból régimódi anyukának tartja magát, de közben Viktor apaként útkeresésben volt.

„Mára ez szépen kialakult, és már egyikünknek sem kérdés, hogy rám hárulnak a gyerek körüli napi teendők, és a munkám, az influenszerkedés mellett megteremtem a meleg otthont. Viktor pedig építi a karrierjét, és biztosítja az egzisztenciánk nagyobb részét. Klasszikus felállásban vagyunk”

– tette hozzá Virág Anita, aki arról is beszélt, hogy Viktor jobban küzdött azért, hogy kibéküljenek.

Szerettem volna, ha jobban kimutatja az érzéseit, ha megmutatja, hogy 'meghalna' értünk. De ő inkább magába fordult, rombolta magát. Persze, azért volt sok alkalom, amikor kimutatta, én pedig viszont, hogy nem tudunk egymás nélkül élni

– mondta Király Viktor felesége.

Az énekes bevallotta, hogy az ügyvédje is azt mondta neki egy találkozó után, hogy nekik még van dolguk Anitával, így egy picit neki is köszönhetik, hogy ismét egymásra találtak. Problémáik még mindig vannak, de szeretnék megoldani őket.

„Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ez az utolsó esélyünk, többé már nem lesz olyan, hogy egy évet külön töltünk, aztán újra rendeződünk. Ha most nem sikerül, elválunk”

– jelentette ki Király-Virág Anita.

A házaspár azt is elárulta, hogy jelenleg nagyon boldogok hárman, így egyelőre a családbővítés nem téma közöttük, de a jövőben szeretnének tesót Kolennek. Anita szerint jót tesz egy gyereknek, ha van testvére. Az énekes pedig azt mondta, jelenleg a mostani helyzetet szeretné kiélvezni, hiszen nagyon boldog, hogy újra együtt vannak.