Király Viktor őszintén vallott az elmúlt két év megpróbáltatásairól
2024-06-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Király Viktor pokoli időszakon van túl, de a megpróbáltatások után úgy érzi, végre helyére került az élete.

Király Viktor életében az utóbbi időben több szempontból is változás történt, hiszen a feleségével való kapcsolata a hullámvölgyek ellenére már egyenesbe került, az énekes pedig hatalmas fogyáson ment keresztül időközben. Bár sokan azt hihetik, mindez annak köszönhető, hogy Anitával rendeződött a kapcsolata, Viktor szerint a fő ok teljesen más.

 

Nyilván ez is része az egésznek, de sokkal inkább azon van a hangsúly, hogy nekem kell belenéznem a tükörbe és együtt élnem ezzel a súlyfelesleggel. Fontos, hogy mennyire van megelégedve önmagával az ember. Nálam ez abszolút a béka segge alatt volt

– mesélte az énekes a Hot! magazinnak adott interjújában, hozzátéve: ez részben a különlétnek köszönhető, de már előtte sem volt kibékülve önmagával.

– Már előtte is éreztem a sötét felhőt magam felett, ez pedig azt okozta, hogy teljesen elhanyagoltam magam. Mivel ez megtörtént, ezáltal minden más, ami körülöttem volt, szépen elhaladt, legyen az karrier vagy család. Jó, hogy vége, mivel még soha nem éltem át ekkora lelki küzdelmet, mint az utóbbi két évben – fogalmazott Király Viktor, aki mindezek ellenére úgy látja, szüksége is volt ezekre a pofonokra, hogy rájöjjön arra, sosem akarja többé ezt átélni.

Az énekes ma már elkezdte teljesen máshogy felfogni a dolgokat, és – mint mondja – ebben a tekintetben vízválasztó volt számára az elmúlt két év. Most már úgy érzi, Anitával is jól vannak, de ugyanúgy dolgoznak a kapcsolatukon.

Rájöttem, hogy állandóan kell ezzel foglalkozni, mert ez egy folytonos történet. A kommunikáción is javítani, illetve csiszolni kell

– mondta.

Viktor úgy látja, az elmúlt időszak amolyan tanulópénz volt az életükben, hiszen akkor döbbent rá arra, hogy még sok mindent kell fejlesztenie saját magán, amikor a kedvesével különköltöztek.

– Amikor az esküvő után két ember összeköltözik, és közös életet tervez, onnantól kezdve nincs olyan, hogy 'én', mert csak 'mi' vagyunk. Az igazi vízválasztó pedig a gyerek érkezése. Amikor Kolen megszületett, sokáig nem találtam a helyem. Most, hogy nagyobb lett, sokkal több időt tudunk együtt tölteni, így már egyáltalán nem érzem ezt – vallotta be Király Viktor, aki azt is elárulta, hogy a kisfiukat nem viselte meg a különköltözés, sőt, úgy fogta fel, hogy egy hosszabb nyaralásra ment az édesanyjával.

Viktor nagyon figyelt arra, hogy egy hét se teljen el úgy, hogy ne látnák egymást Kolennel, mivel nem akart hétvégi apuka lenni.

Szinte mindennap hívtam Anitát, hogy menjünk közösen erre-arra. Valahol mélyen mindig is éreztem, hogy ez csak egy rövid szünet lesz az életünkben

– emlékezett vissza az énekes, aki nem zárkózik el attól sem, hogy még egy közös gyermekük legyen, bár egyelőre így hárman is boldogak.