Király Viktor becsajozott
2017-10-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Színt vallott a hosszú ideje szingli sztár: az elmúlt időszakban közelebb került egy bizonyos lányhoz.Viktor először az Instagram-oldalán tett utalást arra, titokzatos személy lépett az életébe, aki különleges helyet foglal el a szívében.

A Sztárban Sztár versenyzője a Borsnak elárulta, komoly dolog van kialakulóban közte és a hölgy között, akinek kilétét egyelőre nem akarja felfedni.

– Valóban kialakulóban van egy kapcsolat. Ha sejtelmesen is, de jelezni akartam a világ felé, hogy ez nem csak kaland, annál komolyabb. Kedves, szimpatikus, nagyon szép lány, ennyit mondhatok. Próbáltam ezt úgy nyilvánosságra hozni, hogy azért ne legyen túl nyálas. Ennél többet nem akarok mondani, mert szeretném, hogy most még csak rólunk szóljon. Ezzel a képpel egymás felé is jelezzük, hogy ez már egy komolyabb kapcsolat. Azt mondják, ha nem látod az Instagramon, akkor meg sem történt. Ilyen a social media! De ez megtörtént, ezért feltettem – ismerte el az énekes.Forrás: Blikk