Király Linda nem keresi görcsösen a szerelmet
2021-04-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Király Linda nem keresi görcsösen a szerelmet, az énekesnő még hisz a sorsszerű találkozásban.

 

Király Linda már két éve egyedülálló, és bár ez idő alatt sikerült visszaszereznie a régi formáját és tagadhatatlanul szívdöglesztően néz ki, úgy érzi, ha akarna se tudna ismerkedni.

Bár egyáltalán nem erőlteti, hogy a szerelem megjelenjen az életében, elmondása szerint még nem tett le arról, hogy a Nagy Őt egyszer csak az útjába sodorja a sors.

„Nem regisztrálok társkeresőre, régimódi vagyok. Általában klasszikus módon találkoztam a párjaimmal: ismerősön vagy munkán keresztül. Nem küzdök az egyedüllét ellen, inkább kihasználom az előnyeit, önmagam fejlesztésére koncentrálok, és hiszem, hogy a nagy Ő automatikusan megérkezik az életembe, ha eljött az ideje” – nyilatkozta a Best Magazinnak Linda, aki azt is bevallotta, nem volt mindig ilyen magabiztos, sőt, korábban kifejezetten félt az egyedülléttől.

„Rájöttem, hogy korábban azért voltam mindig kapcsolatban, mert féltem az egyedülléttől. Mára szembenéztem a félelmeimmel, rájöttem, hogy bátor vagyok. Féltem a versenyhelyzetektől és nehezen hoztam döntéseket, mert tartottam attól, hogy rosszul döntök. Ma már tudom, nincs olyan, hogy rossz döntés. Haladok egy úton és minden egyes választásommal olyan helyzetbe kerülök, amiben lehetőségem van tanulni. Már nem rakok magamra súlyt ezekben a helyzetekben, már nem szorongok.”

Forrás: Blikk