Kiderült, milyen nemű lesz Cooky második gyermeke
2019-05-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Különleges babaváró buli keretén belül tudta meg Cooky és Debóra születendő gyermekük nemét. A pár egy lezárt borítékban kapta meg az orvosi információkat, amit csak Kevin keresztapja bonthatott ki. Ő rendezte a partit, ahol a pár és barátaik ünnepeltek közösen.

Cooky

„Bevallom, óriási önfegyelemre volt szükségem, hogy ne nyissam ki a borítékot, amit három hétig otthon őriztem. Jól el kellett dugnom, nehogy Debi megtalálja, mert szerintem ő nem állta volna meg, hogy ne kukkantson bele” – vallotta be a rádiós a Bestnek.

A buli Ferihegyen zajlott , amely helyszín nem véletlen, hiszen a műsorvezető köztudottan nagy repülőrajongó, most pedig az ismerőseivel együtt juthatott be a reptér kulisszái mögé. Végül az ott feltörő színes füstből tudták meg, milyen nemű gyermekük lesz.

Cooky

„Amikor megláttuk, hogy kék, tudatosult bennünk, hogy megint fiunk születik. Egymásra néztünk Cookyval, és annyit mondtunk, az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Nagyon várjuk” – mondta Debóra.

„Két év, aztán jöhet a kislány is...” – mondta Cooky. Cooky és Debóra ugyanis nagyon szeretnének egy húgocskát is Kevinnek, akit minden bizonnyal Lanának neveznek majd. A kisfiú nevét azonban még nem találták ki, de az édesanyja szerint ráérnek még.

„Kevin esetében is a kilenc hónap alatt számos névvel játszadoztunk, és csak valamikor a terhesség legvégén sikerült megállapodnunk. Szerintem most sem lesz ez másképp” – mesélte Cooky.

Forrás: Blikk