Kiderült, mihez nem tud hozzászokni Demcsák Zsuzsa férje Magyarországon
2020-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tavaly tavasszal örökre megváltozott Demcsák Zsuzsa élete: az Ázsia Expressz forgatásán ugyanis megismerte azt az embert, akivel kapcsolatban úgy érzi, mellette szívesen megöregedne.

 

Zsuzsa és Krishan szerelmének semmi sem állhatott utat, hosszú hónapnyi tervezgetés után április végén végre hivatalosan is összeházasodtak.

Krishannak több iratot is be kellett szereznie Indiában ahhoz, hogy feleségül vehesse szerelmét, például, hogy nincs Indiában felesége. Az iratok beszerzése bonyolult volt, ráadásul a sok utazás és az adminisztratív teendők sok időt és rengeteg pénzt is felemésztettek, ezért húzódott el ilyen sokáig az esküvő.

A pár azóta már össze is költözött, közösen élnek Budapesten, és szerencsére Krishannak is sikerült megszoknia az új kultúrát, egy dolog azonban még mindig hihetetlen számára.

"Megszokta az ízeket, a színeket, a nyelvet, a szokásokat. Imádja az időjárást, a nyugalmat, a csendet. Egy valamihez nem szokott csak hozzá. Még mindig hihetetlen neki, hogy átengedik a zebrán gyalogosként. Egy újabb ok, hogy büszke legyek a magyarokra" - írta Zsuzsa az Instagram-posztjához.

Forrás: Blikk