Kiderült, miért szakíthatott Tóth Andi és Szabó Ádám
2020-08-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Bors értesülései szerint nem a mardosó féltékenység vezetett ahhoz, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolata több mint két év után zátonyra futott.

 

A sasszemű rajongók szerint az utóbbi időben egyre több jel mutatott arra, hogy már nem alkot egy párt Tóth Andi és Szabó Ádám. Az X-Faktor-győztes énekesnőről és harmonikás kedveséről jó ideje nem lehetett közös fotót látni, ráadásul mostanában nem jelentek meg együtt semmilyen eseményen sem. Az énekesnő egyik barátja szerint a se veled se nélküled kapcsolat a sok vita és a féltékenység miatt futott zátonyra, Andi két hónappal ezelőtt el is költözött Ádámtól.

 

A Bors azonban egy másik közeli ismerőstől úgy tudja, az énekesnőnél azért telt be a pohár ezúttal, mert a harmonikás nem kezelte őt nőként.

– Az énekesnő és a zenész kapcsolatában Ádám zöldfülűsége miatt telhetett be Andinál a pohár. Ugyanis a csinos és egyre nőiesebb énekesnő megelégelte, hogy szerelme nem kezeli őt nőként, emiatt alakult ki köztük egyre több feszültség – árulta el a Borsnak az énekesnőék egyik közeli ismerőse.

Andi tavaly a Lokálnak azt mondta, az Ádámmal való kapcsolata volt az első komoly szerelem az életében, a rózsaszínű köd az elején mindent beborított, majd fél év randizás után össze is költöztek.

Forrás: Blikk