Kiderült, miért nem vált még el Vasvári Vivien és Fecsó
2020-05-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Még mindig nem vált el Vasvári Vivien (29) és Szegedi Fecsó (40), ugyanis nem sikerült megegyezniük a gyermektartás összegéről, illetve arról, hogy pontosan hány hónapra visszamenőleg is kell fizetnie az édesapának.

A járvány miatt a bíróság malmai is lassabban őröltek, így nem meglepő, hogy bár tavaly nyár vége óta nem alkotnak egy párt, papíron még mindig házasok.

– Nem történt semmilyen előrelépés az ügyben. Van, amiben még mindig nem értünk egyet, ilyen a gyerektartás – mondta a Blikknek Fecsó.

– Havi 250 ezer forintban állapodtunk meg, de amíg ezt a bíróság nem mondja ki, én addig is 150 ezer forintot utalok Vivinek, tehát nem hagyom magára. Ő ezt az összeget sérelmezte korábban, hogy miért csak ennyit, és hogy tavaly őszig visszamenőleg fizessem ki a különbözetet, a havi százezer forintot – mondta a férfi, akinek Vivi szerint az elmúlt időszak miatt 900 ezer forintot kellene fizetnie.

 

Ám mivel a törvényben meg van határozva, hogy maximum 6 hónapra visszamenőleg lehet a gyerektartás összegét igényelni, így most 600 ezer forint a vita tárgya, valamint egy lakás, amely fiuk, Edward nevére kerül, s az édesapa vásárolja meg, ám ez még nem történt meg.

– Én nem foglalkozom ezzel az egésszel, ez csak egy papír már, és egy sima jogi aktus, hogy már papíron se legyünk együtt. Majd megállapodunk valahogy, és akkor vége lesz – folytatta Fecsó, aki elárulta, milyen a viszonya volt párjával.

– Normális most minden. Béke van, a gyerek miatt beszélünk, ha kell. Heti három napot általában velem van Edward, és ez így jól is van.

A pár 2018 nyarán házasodott össze, pár hónappal korábban megszületett közös gyermekük, Edward. Tavaly Vivien úgy döntött, véget vet házasságának, azóta pedig ismét rátalált a szerelem. De mi a helyzet Fecsó szerelmi életével?

– Nem unatkozom, az biztos, és túl vagyok már Vivin is. Nem akarok mindenáron komoly kapcsolatot, de ha eljön az ideje, akkor boldogan fogom vállalni a nyilvánosság előtt – mondta Fecsó.

A Blikk megkereste Vivient is, ám ő közölte, hogy nem nyilatkozik az üggyel kapcsolatban.

Szegedi Fecsó sikeres az üzleti életben, ám szerette volna kipróbálni magát egy új területen. Mindig is tetszett neki a szórakozóhelyeken játszott zene, ezért úgy döntött, kipróbálja magát DJ-ként is.

– Még csak gyakorlok, próbálkozom, de vicces belegondolni, hogy egyszer majd nagy tömeg előtt állok a színpadon, és arra táncolnak a bulizók, amit én választok – mesélt terveiről Fecsó.

Forrás: Blikk