Kiderült, miért nem házasodott össze Gryllus Dorka és kedvese
2018-01-26  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Boldog párkapcsolatban él Gryllus Dorka és Simon Kornél, ám esküvőre még a mai napig nem került sor.A Best Magazinnak adott interjút a színésznő, aki már több mint hét éve él együtt Simon Kornéllal boldogságban. Ugyan a párosnak már született egy kisfia is, Soma, eddig mégsem került sor házasságra, pedig nagyon is szeretnének oltár elé állni.

- Csak még azt nem tudom megmondani, hogy mikor. Egyszer, egy adott pillanatban. Már a kisfiúnk is szóba hozta: Kornéllal beszéltünk épp valami kapcsán az esküvőről, Somika pedig meghallotta és megkérdezte: „most akkor lesz esküvőd, mama?”

Mint kiderült, már mindenki nagyon várja a családban, hogy a páros végre kimondja a boldogító igent, és Dorka is fontosnak tartja, hogy feleségül menjen szerelméhez.- De tényleg csak olyan dolgok állnak az esküvőnk útjába, mint a szervezés, az egyeztetés és egy időpont, ami mindenkinek jó lenne – folytatta Dorka, akinek a családjában általában mindenki nagyon elfoglalt ember, így nem egyszerű összehozni őket.

Legutóbb karácsonykor sikerült mindenkinek összegyűlnie, Dorkáék szerint akkor kellett volna megtartani a nagy eseményt.

- A feleségemnek hívom Dorkát, igaz, még nem házasodtunk össze, pedig állandóan napirenden van nálunk az esküvőkérdés – vette át a szót Simon Kornél, aki elárulta, hogy nem nagyon számít neki a papír, de szeretné megadni kedvesének, hogy egy szép ceremónia keretei között is megesküdjenek egymásnak.A páros nagyon is foglalkozik a kérdéssel, azonban sűrű beosztásuk miatt valószínűleg egy esküvőszervezőre kell bízniuk a dolgot.

Forrás: Blikk