Kiderült, ki a királyi család legnépszerűbb tagja a világban
2020-12-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár az angolok nem kedvelik különösebben, felmérések szerint a világon mégiscsak Meghan Markle a legnépszerűbb a brit királyi családban.

 

A YouGov felmérése igazolja: Meghan Markle a világon a legnépszerűbb a brit királyi családban. A hercegné ugyanis 14,5%-os népszerűségi mutatót ért el, megelőzve Kate Middletont, a cambridge-i hercegnőt, aki nem sokkal maradt le tőle 14,4% eredményével. A királynő szorosan követi a két fiatalt, hiszen 14,3%-os a népszerűségi mutatója – közölte az OnBuy felmérése.

A rangsor elkészítéséhez a Google keresési mennyiségeit, a királyi megjelenési naptárat és az Instagramot használták. Meghan esetében döbbenetesen magas keresési átlagot mértek, hiszen több mint hatmillióan keresnek rá havonta. Katalin hercegné, akinek a második hely jutott, az Instagram hashtagjei és követői révén ért el jó eredményt.

Bár Meghan ebben az évben kevesebbszer mutatkozott nyilvánosan a koronavírus miatt, emellett kisfiával, Archie-val és Harry herceggel az Amerikai Egyesült Államokba költöztek, a jelek szerint továbbra is népszerű a rajongók körében.

A királynő után a negyedik helyre került Harry herceg, őt Vilmos herceg követi. A legkevésbé népszerű családtag András herceg lett. Ám a britek körében másképp alakul a népszerűségi rangsor. Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy Nagy-Britanniában még mindig a királynő a legnépszerűbb, őt Vilmos herceg követi. Meghan Markle pedig csak az utolsó helyek egyikére került a britek ranglistáján.

Forrás: Blikk