Kiderült, hol hozná világra kislányát Meghan Markle
2021-04-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Meghan Markle apránként csepegteti az információkat a nagyközönség számára, ám most azt is kiderült, hogy születendő gyermekének milyen körülmények között adna életet.

 

A hercegné legutóbbi bejelentése nem feltétlenül meglepő: eszerint a Harry Herceggel közös gyermeküket a montecitói birtokukon szülné meg. A kicsi érkezésével kapcsolatban arra már korábban fény derült, hogy nyári baba lesz és kislány.

Az index információi szerint már előző terhessége alatt is hasonló terveket szőtt, ám akkor Archie később érkezett, az orvosok tanácsára pedig mégis kórházba ment, mert a komplikációmentességet tartotta szem előtt.

Ha minden ideálisan alakul, a feltételek adottak a kaliforniai házban is megfelelőek, ha pedig bármilyen tervmódosításra lenne szükség, a közelükben lévő Santa Barbara-i Cottage Hospital, Amerika egyik legjobb kórháza áll rendelkezésükre.

A szülés utáni időszakról is információk láttak napvilágot: ezek szerint Meghan szülési szabadságra menne, bár ez nem lesz könnyű, hiszen hiába tervezett legutóbb is ilyesmit, végül jótékonysági akciókban vett részt, sőt, egy magazin szerkesztőjeként is dolgozott, amit egy családi hozzátartozó így kommentált: „Képtelen megálljt parancsolni magának”.

Jelenleg annyit tudni még, hogy Meghan és Harry nagyon boldogok a nagy esemény miatt, és mivel a kicsi érkezésével a családjukat is teljesnek tekintik, több gyermeket nem terveznek.

Forrás: Blikk