Kiderült, hogyan élnek most a Szerencsekerék egykori házigazdái
2020-03-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gajdos Tamás, Klausmann Viktor és Vízy András egy időben bukkantak fel a tévé képernyőjén, ugyanazon műsort vezették, azonban később teljesen eltérő utakat jártak be.

A három férfi a rendszerváltást követő években debütált a Szerencsekerék cím műsor házigazdájaként. Miután távoztak, más irányt vett az életük: van, aki tejesen eltűnt a képernyőről, de kettejükkel többé-kevésbé még ma is találkozhatunk- írja a Best Magazin.

Gajdos Tamás a Szerencsekerék vezetése után a TV2 Híradójában olvasott híreket, később autós és szabadidős műsorokat készített, jelenleg pedig az ATV híradósaként dolgozik.Más vizekre evezett Klausmann Viktor, aki már csak időnként tűnik fel a képernyőn, ugyanis főállásban a Domonyvölgyi Strand üzemeltetésével foglalkozik, ám tavaly gyöngyösi polgármesterjelölt szerepben láthattuk viszont.Vízy András a három férfi közül az, aki mára teljesen visszavonult a szerepléstől, mentálhigiénés szakember vált belőle. Elmondta, kezdetben jó volt ismertnek lenni, azonban a rendszerváltás utáni televíziózás "begyalázta, bedarálta, elhasználta" őt.

A karrieren túl a magánéletben is mást tartanak szem előtt, máshogyan élik életüket. Gajdos Tamásnak két házasságából 2-2 gyermeke született, mostani párjával 26 éve vannak együtt. A férfi 60. születésnapján kérte meg a nála 17 évvel fiatalabb párja, Krisztina kezét. Vízy András a színészi pálya kóstolgatásakor ismerte meg élettársát, Kádek Henit. A barátságból szerelem lett, immáron már 30 éve élnek együtt, kapcsolatukat pedig 3 gyermekük koronázta meg.

Klausmann Viktor az, aki a három egykori műsorvezető közül a legcsapongóbb magánélettel rendelkezik, ezzel kapcsolatos történeteivel és kijelentéseivel többször is figyelmet kapott már a médiában. Két gyermeke született, Dominik egy korábbi kapcsolatából, Tamara pedig két évig tartó házasságából, azonban változatos szerelmi életére célozva a férfi egyszer azt nyilatkozta, nem lepődne meg ha valaki egyszer csak fiaként kopogtatna az ajtaján. Klausman Viktor exfelesége, Anikó szomorúan mesélt férje hűtlenkedéseiről, azonban Viktor egy barátja erre reagálva azt nyilatkozta: Viktor sosem hazudott, Anikónak is elmondta, több nővel tart fent viszont, amelyről nem mond le házastársa kedvéért sem.

Forrás: Blikk