Szulák Andrea őszintén vallott a gyereknevelésről
2020-03-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az egyik legmegosztóbb téma a szülők között az anyai pofon létjogosultsága. Sokak szerint egyáltalán nem elfogadható semmilyen körülmények között, mások szerint van, amikor indokolt. Most Szulák Andrea osztotta meg véleményét ezzel kapcsolatban, emellett pedig egy történetet is elmesélt Nyugi! Köztünk marad… című műsorában.

Tizenhat éves korában barátnőivel tinidiszkóba ment, amikor is visszafele sikerült lekésnie a buszát.

"Tízre kellett volna hazaérnem, de eldumáltuk az időt, és az orrunk előtt ment el a busz" - kezdte a történetet Szulák, aki végül negyedóra késéssel ért vissza otthonába. Ott aztán hiába próbált csendben elosonni, édesanyja már várta őt, és el is járt a keze lánya felett.

A színésznőt saját bevallása szerint tiszteletre nevelte a pofon, rájött, hogy nem szabad más lelki világával játszani, pláne, ha egy aggódó szülőről van szó.

Ezekből a nevelési elvekből sokat megtartott maga a műsorvezetőnő is, szerinte is helyes, ha vannak szabályok egy családban.

"Persze, csak mértékletesen, ha viszont a helyzet úgy kívánja, akkor akár lehet létjogosultsága egy anyai pofonnak. Hagyom, hogy a lányomnak legyenek titkai, de csak úgy, hogy a mi kapcsolatunk ne sérüljön, és bármi is történjék vele az életben, tudja, hogy hozzám bizalommal fordulhat" - ismerte el a Borsnak Szulák, akinek szerencsére nem kellett még ehhez a drasztikus lépéshez folyamodnia, 12 éves lánya ugyanis jó tanuló, és mindig időben is ér haza, így semmi panasza nem lehet rá édesanyjának.

Forrás: Blikk