Kiderült, hogy érzi magát a szakítás után L.L. Junior exe
2022-10-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

L.L. Junior augusztusban jelentette be, hogy szakított párjával, s Kinga már el is költözött közös otthonukból. Próbálták megmenteni a házasságukat, de belátták, külön utakon kell folytatniuk. A zenésznek egyébként azóta új kapcsolata is van, azaz a jelek szerint kezd továbblépni. De mi van Kingával? Ő hogyan élte meg az elmúlt időszakot?

Kingának véget értek a sok szempontból gyönyörű, de valahogy mégis nehéz napok, amikor otthon kellett maradnia a gyermekkel. Lili ugyanis kétéves lett, így elkezdhette a bölcsődét, ami persze, egyet jelentett azzal, hogy Kinga „visszatér a taposómalomba”.

– Tudatosan készültem erre az időszakra. Imádom a kislányomat, csodálatos két éven vagyok túl édesanyaként, ugyanakkor egyre jobban hiányzott az életemből a pörgés és a kreativitás, ahol a képzeletem szárnyalhat. (...) Egy ilyen magányosan töltött estén villant be hamarosan induló vállalkozásom gondolata: hogy nekem gyerekruhákkal kell foglalkoznom! Hiszen Lili születése óta amúgy is kifogyhatatlan ötleteim vannak e téren, de valami olyat szerettem volna kitalálni, ami egyedi és nem jön velem szembe. Valamit, ami igazán vagány, mégis csinos, sportos, ugyanakkor elegáns, letisztult, mégis különleges – mondta Kinga a Story Magazinnak.

Az új vállalkozáshoz egy üzlettárs is csatlakozott, Alexa, aki a Nyerő páros után írt rá Kingára egy ötlettel. A családanya először nem élt az ajánlattal – elmondása szerint félénk típus –, de később mégis összebarátkoztak, és most közösen dolgoznak a hamarosan induló bizniszben.

Kingát a gyermekruhákon túl nagyon foglalkoztatja a gyermekrasszizmus, mint társadalmi probléma. Elmondása szerint őt mindig is nyitottságra nevelték, éppen ezért nem is volt kérdés a származás, amikor szerelembe esett. A kislányában viszont „sokféle vér csörgedezik”, ami miatt különösen fontos lett számára a téma.

"Tanítsuk meg a gyereknek, hogy külsőleg sokféle kinézetűek, bőrszínűek lehetnek az emberek, de a lényeg nem a külsőben rejtőzik"– javasolta Kinga, majd elmondta, hogy új márkájának logóját éppen olyanra terveztette, amely hangsúlyozza az egyenlőséget.