Kiderült Feke Pál és Gyenesei Leila babájának a neme
2017-08-15  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Feke Pál és Gyenesei Leila augusztus 19-ére várja kislányáat, akinek már a nevét is kiválasztották.A színész és a volt világbajnok öttusázónő négy éve alkot boldog párt, tavaly óta már házastársak. Nem telt el sok idő az esküvő óta, idén tavasszal bejelentették, hogy első babájukat várják. Lilla akkor már a terhessége ötödik hónapjában járt... A hatalmas boldogság elé néző párnak napokon belül megszületik a kislánya, s már a nevet is kiválasztották: a kislányt Miminek fogják hívni.

Leila édesapja, dr. Gyenesei István elárulta, hogy már mindkét család lázban ég az új jövevény miatt. „Nagyon büszke vagyok Leilára, mert az egész várandósságát jól viselte, még a legmelegebb napokon is. Amikor kiderült, hogy kislány lesz a következő unokám, Leiláék a Mimi nevet választották neki. Apás szülés lesz, de persze mindannyian ott fogunk tolongani a kórházban” – mesélte a büszke leendő nagypapa, aki fellebbentette a fátylat egy családi hagyományról is.

„Amelyik évben születik az unoka, abból az évjáratból veszünk 20 üveg jó minőségű bort, főleg Somogy megyéből. Amikor a kislány vagy a kisfiú eléri a négy-öt éves kort, elővesszük az ő ládáját, és szalma közé betesszük a borokat egy üveg saját főzésű pálinkával együtt. Ehhez még csatoljuk a levelet, amit én írok személyre szólóan. Csak akkor nyithatja ki, amikor betölti a 18-at. Optimista vagyok, még van két ládikám…” – mesélte Gyenesei a Ripostnak.

Leila így jelentette be a születendő gyermekének nevét még június végén:Forrás: Blikk