Kibékül exférjével Angelina Jolie?
2021-06-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Újabb felmelegített régi románc a láthatáron? A celebhírekkel foglalkozó amerikai oldalak szinte felrobbantak, miután a hétvégén nyilvánosságra került egy fotó, amelyen Angelina Jolie volt férje otthonából távozik. 

Ám ez esetben nem a leguitóbbi férjről, Brad Pittről van szó, akivel az Oscar-díjas színésznő évek óta harcol a gyerekeik láthatási jogaiért, hanem a Trainspotting és a Sherlock és Watson sztárjáról, Jonny Lee Miller brit színészről, aki 1996 és 1999 között volt Jolie férje.

A színésznő a képek tanúságai szerint egy meglehetősen drága üveg borral érkezett meg Miller brooklyni lakásához, majd több mint három óra múlva anélkül távozott. A pár ugyan 22 évvel ezelőtt elvált, azóta is jóban vannak, sőt, Jolie egy interjúban azt is elárulta, bánja, hogy akkor nem működött a házasságuk.

- Igazán a felesége akartam lenni, mélyen el akartam magam kötelezni mellette – mondta pár éve Jolie, aki talán most érett meg egy mély kapcsolatra és az időzítés is megfelelő lehet, a brit színész ugyanis egy ideje szintén szingli.

Forrás: Blikk