Két újabb lány száll versenybe Jákob Zoltán kegyeiért
2023-10-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Teljesen megdöbbentek a lányok, amikor meglátták, hogy két újabb jelentkező küzd majd Jákob Zoltán kegyeiért A Nagy Ő-ben, melyet a Puncs.hu támogat.

Mindenki szeme felcsillant A Nagy Ő szerdai adásában, amikor kiderült, hogy egy álarcosbálon vehetnek részt Jákob Zoltánnal. Néhány lány kész haditervet állított össze a fejében, hogy miként kerüljön közelebb a milliárdoshoz. Igen ám, de nem mindenki lehetett udvarhölgy az este folyamán: a jelöltek rangsorolták egymást aszerint, hogy ki illik a leginkább Zolihoz, s ki a legkevésbé. Az összesített listán a sor végén kullogó három lány cselédnek öltözött fel, s nem is beszélgethetett sokat a nagy Ő-vel.

Nem ez volt azonban az egyetlen váratlan fordulat a bálon. Egyszer csak megjelent Lékai-Kiss Ramóna, aki közölte, tartogat egy nagy meglepetést mindenki számára. Ekkor a háttérben két, maszkos hölgy jelent meg, akik aztán ledobták az álarcot, s kiderült, hogy ők is Zoli szívére pályáznak. A 25 éves Imola és a 36 éves Evelin még este kapott is lehetőséget arra, hogy a Crystal Nails tulajdonosával beszélgethessen kettesben.