Kate Middleton így tölti a karantént a gyerekekkel
2020-04-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kate Middleton és Vilmos herceg a legtöbb emberhez hasonlóan otthon töltik az idejüket a koronavírus-járvány alatt, Zoomos megbeszéléseik vannak és három gyereküket is ők tanítják, amíg nincs iskola.

Az Us Weekly-nek sikerült pár bennfentes infót megtudni a hercegi családról, akik a 6 éves György herceggel, a 4 éves Sarolta hercegnővel és a 2 éves Lajos herceggel ezt az időt a norfolki vidéki otthonukban, az Anmer Hallban vészelik át.

"Katalin süt és tortákat díszít a gyerekekkel hétvégénként, hogy lefoglalja őket", mondta az egyik forrás az Us Weekly-nek. "A konyha mindig egy csatatér a végére, de ez a szórakozás része, így látja Kate is. Szeretnek együtt kertészkedni is, magokat ültetnek. Kate nagyon hálás azért, hogy a gyerekek ilyen jól elvannak egymással, György segít Saroltának a gimnasztikában, és órákig gyakorolják a cigánykerekeket, kézállásokat együtt, Lajos is próbál csatlakozni hozzájuk".

 

Egy másik forrás szerint Katalin és Vilmos mindketten kiveszik a részüket a gyerekek otthoni oktatásából, ameddig nincs iskola. "Katalin főleg a tanításért és a játékidő beosztásáért felel, de Vilmos is részt vesz, közös leckéik vannak és játékokat szervez a gyerekeknek".

Nemrég a cambridge-i hercegi pár egy Zoom-beszélgetést osztott meg az Instagram oldalán, amiben az otthoni oktatásról volt szó, illetve azoknak az elkötelezett tanároknak köszönték meg az odaadó munkáját, akik az olyan gyerekeket tanítják még most is, akiknek speciális figyelemre van szükségük, vagy a szüleik nem tudnak otthonról dolgozni.

Forrás: Blikk