Kate Hudson és Brad Pitt együtt?
2017-11-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Mióta a Brangelina álompár felbomlott szinte minden héten újabb elméletekkel állnak elő azzal kapcsolatban, hogy a továbbra is Hollywood egyik legsármosabb pasijának tartott Brad Pitt kinél keresi újra a szerelmet.A legvadabb pletykákból nincs hiány, eddig két komolyabbnak tűnő randizásról tudunk. Először a csak A Testként emlegetett Elle MacPhersont, már közvetlenül ezután Sienna Millert boronálták össze a színésszel. Nagyon úgy tűnik, ha találkozgatott is esetleg velük, végül semmi komolyabb nem lett ezekből a randikból. Így aztán maradt a már jó féléves pletyka arról, miszerint Brad Pitt valójában Kate Hudsonnak csapja a szelet. Nem tudjuk, hogy pontosan mi táplálja ezt a pletykát, de a Star magazin már azt is állította a címlapján, hogy Brad Pitt odaköltözött a színésznőhöz.Ehhez képest Kate Hudson most nyilatkozott a szerelmi románcukról:

- Ez a legőrültebb pletyka, amit valaha is hallottam magamról, igazából imádom, nagyon vicces. A tények kedvéért azonban le kell szögeznem, hogy egy szó sem igaz belőle. Valójában négy éve még csak nem is láttam - nyilatkozta Kate Hudson.Kate Hudson bátyja, Oliver egy kicsit jobban felbőszítette magát a pletykalap Brad Pitt beköltözéséről tudósító címlapján, és nagyon vicces tirádában kelt ki az alaptalan információk ellen:

- Így van, beköltözött, olyan, mint a pokol. Őrült, mint a sz#r. Az üvegből piál, és nyitva hagyja az ajtót, ha elmegy sz#&ni. És mindezt az ÉN HÁZAMBAN! Már öcsinek hív engem, és sikeresen éket vert közém és a valódi öcsém közé, aki már nem is beszél vele. Ragaszkodik hozzá, hogy a gyerekeim B nagybátyónak szólítsák, a legkisebbet ráadásul már el is veszítette egyszer a Santa Monica-i mólónál, nem találtuk két napig. És a legrosszabb, hogy anyám nyíltan flörtöl vele, egész nap neglizsében flangál a lakásban, mintha hajnal lenne. Apám meg csak azt mondja, hogy ´Hát jó, ez mégiscsak Brad Pitt´. Szóval, nem megy ez így jól, ezért BP, eljött az ideje, hogy kiköltözz” - reagált Oliver Hudson, a Brad Pitt és Kate Hudson összeköltözéséről szóló hírekre.

Forrás: Glamouronline