Ezért adott Gomez még egy esélyt Biebernek
2017-11-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Az nagyjából a szakításuk óta teljesen egyértelmű volt, hogy a két fiatal híresség valójában sosem lépett túl a kapcsolatukon.Ennek a nyilvánosság számára is voltak egyértelmű jelei, például Justin Bieber emlékezetes Instagram-posztja, amit már jóval a különválásuk után posztolt, és a csókolózós képre még Selena Gomez is rejtélyesen reagált. Hallottuk, hogy a kanadai énekes egyszer váratlanul felbukkant egykori barátnőjének a hoteljában is. Bieber környezetéből többen is elismerték, hogy az énekes látványos csajozásai egyáltalán nem olyan komolyak, az ölelkezős képek inkább Selena Gomeznek szólnak, és a nem a fellángoló nagy szerelmek dokumentumai.Most, hogy meglehetősen váratlanul a páros újra egy csomó időt tölt egymással, és állítólag már csupán Gomezen múlik, hogy mikor ismeri el hivatalosan, hogy járnak, mindenki igyekszik a nagy pálfordulás okait kideríteni. A People magazin most megszólaltatta a sztárpár néhány közeli ismerősét, akik rávilágítanak arra, hogy a "se veled-se nélküled kapcsolat" most miért is billent a "se nélküled" irányába.

Annak ellenére, hogy Justin Bieber körül állandóan zűrök vannak, és kapcsolatuk megromlásának oka a kanadai popsztár életmódja volt, a bennfentesek szerint Selena Gomez lélekben sosem távolodott el az énekestől. A látszat ellenére az énekesnő a szakítás után is reménykedett benne, hogy egyszer mégiscsak jó lesz az időzítés kettőjük számára, hiszen Bieber volt az első igazi szerelme.Egy másik informátor szintén megerősíti ezt, aki úgy nyilatkozott a magazinnak, hogy Selena mindig is várta az alkalmat, hogy megbocsáthasson Justinnak. Nagyon imponált neki, hogy Bieber nem adta fel, és az elmúlt hónapokban nem tolakodóan, de folyamatosan éreztette a lánnyal, hogy továbbra is érdeklődik utána, elismeri, hogy hibázott és kész a változásra.

Még mindig nem világos, hogy mi történt The Weeknd és Selena Gomez között, hogy a kapcsolatuk némileg váratlanul megszakadt, de úgy tűnik, hogy az énekesnő most hajlandó volt tiszta lappal újrakezdeni Bieberrel. A bennfentesek véleménye szerint a kanadai popsztár tudja, hogy ez nem több egy esélynél, de sokkal érettebben áll hozzá most a kapcsolatukhoz, és a legjobbat akarja nyújtani Selenának. A szavak persze csak szavak, de a környezetük szerint egymás mellett mindkettőjük sokkal kiegyensúlyozottabb, úgyhogy már ezért is reméljük, hogy Justin nem szúrja el megint.

Forrás: Glamouronline