Katalin hercegnét megműtötték
2024-01-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Katalin hercegné állapotáról friss hírek érkeztek. Kiderült, hogy Wales hercegnője jól érzi magát a műtétje után, de még csak az út elején van, ami a felépülését illeti. Itt vannak a legfontosabb információk.

A Buckingham-palota egyik bennfentese a People magazinnak árulta el, hogy Katalin hercegné jól van a műtétje után. Vilmos herceg felesége tervezett hasi műtéten esett át, és várhatóan 10-14 napot kell kórházban maradnia. Ám a gyógyulási idő sokáig tarthat, ugyanis a hercegné legközelebb húsvét után lép majd a nyilvánosság elé.

Korábban a palota megerősítette, hogy Katalin hercegnét nem rákbetegség miatt műtötték meg. Vilmos herceg a csütörtöki nap során meglátogatta a feleségét a kórházban, és lencsevégre kapták, miközben az autóját vezette. A trónörökös több hivatalos programját is lemondta az elkövetkezendő hetekben, hogy a felesége mellett lehessen.

Mint beszámoltunk róla, Katalin hercegné mellett Károly király is betegeskedik. A brit uralkodó jövő héten vonul be a kórházba, mert prosztatamegnagyobbodás miatt kezelésre van szüksége.