Kamilla királyné kiborult Harry hercegre
2024-02-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kamilla királyné nagyon megorrolt Harry hercegre, amiért bejelentés nélkül érkezett a palotába: elmondta Harry hercegnek, hogy szégyent hozott a családra.

III. Károly királyt rákkal diagnosztizálták. A hír hallatán az Amerikában élő Harry herceg rögtön Angliába utazott, hogy a beteg édesapja mellett legyen. Az uralkodó fia azonban csak 24 óráig volt Londonban, ebből pedig 45 percet töltött el az apja mellett, majd visszatért az USA-ba. Azt viszont leszögezte egy korábbi interjúban, hogy úgy érzi, ez a diagnózis hozzásegítheti őket ahhoz, hogy a brit királyi család újra egyesüljön a botrányok után.

Egy Harryhez közeli személy azt is elárulta, hogy Harry akár ideiglenesen vissza is térne a királyi család mindennapjaiba és szívesen segítene a hivatali ügyek intézésében, ha az apja megkérné erre. A bátyja, Vilmos herceg azonban cseppet sem örült ennek a kijelentésének, mivel nem látná szívesen a testvérét. Most újabb megdöbbentő hírek érkeztek a Buckingham-palotából, miszerint nemcsak Vilmos nem nézte jó szemmel Sussex hercegének érkezését, de Kamilla Királyné sem. A palota egyik dolgozója arról számolt be, hogy a királyné haragszik Harryre, mert szerinte az apja meglátogatása inkább szólt a sajtónak. Úgy véli, PR-fogás motiválta az őszinte aggodalom helyett.

Harry herceg felháborította Kamilla királynét a hónap elején, amikor az apjánál járt. Ezért a királyné megkérte Harryt, hogy távozzon

– állítja az informátor. Mint mondta, Kamillát az háborította fel, hogy Harry bejelentés nélkül jelent meg a beteg apja mellett, s nem kérte a palota jóváhagyását.

„Kamilla mindent megtett korábban, hogy kibékítse Harry herceget és a családot, de ezt már ő sem tudta lenyelni. Harry herceg a 'szerető fiú' kártyát játszotta ki, és PR-fogásnak használta az apja rákos megbetegedését, hogy javítson a saját megítélésén” – fűzte hozzá a palotában dolgozó illető.

Az apa-fiú találkozás után azt hallottam, Kamilla azt mondta Harrynek, szégyent hoz az apjára és a monarchiára, és nem hagyott kétséget afelől, hogy nem akarják viszontlátni

– tette hozzá.