Judy Ördög Nóra hatására döntött úgy, hogy elválik
2021-11-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sorsfordító hatással volt Ördög Nóra Judyra, aki a műsorvezető válása után úgy döntött, ő is szakít a házastársával.

 

Judy az autóbalesete után Nagy Roland dobossal kötött házasságot. S bár a lakodalom közel 200 fős volt, később mégis úgy tűnt, nem működnek együtt.

"Éreztem, hogy ki kellene lépnem a kapcsolatból, de rettentően féltem, hogy az emberek megköveznek. Kétszázfős csinnadratta után elválni? Lehetetlen! Rettegtem, hogy azt mondják, csak a felhajtás kellett ne­kem"– mesélte Judy a Borsnak.

Az énekesnő számára Ördög Nóra története adott löketet, hogy megtegye a nehéz lépést. Judy a Szemtől szemben című könyvében is utalt rá, hogy egy műsorvezetőnő példája segített legyőzni a félelmeit.

„Szinte egy időben mentünk férjhez Nórival, és hasonló dolgokon mentünk keresztül. Amikor megláttam a címlapokon, hogy pár hónap után válik, a példája ösztönzött, erőt adott, hogy én is kilépjek a rosszból. Óriási ha­tással voltak rám a szavai: 'az ember ne maradjon benne olyanban, ami nem jó, főleg, ha nincs gyerek', és ennek hatására én is mertem tenni magamért” – tette hozzá Judy.

Ördög Nóra 2008-ben kötött házasságot Rubin Kristóffal, majd pár hó­nappal az esküvőjük után elvált tévéproducer férjétől. Végül újra rátalált a szerelem, és 2010-ben hozzáment Nánási Pálhoz, akivel azóta is egy párt alkotnak.

Forrás: Blikk