Judy nehéz időket él meg a párkapcsolatában
2022-12-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vajon tényleg nincs tovább? Judy és férje nem a legboldogabb időket élik, amiről az énekesnő most kendőzetlen őszinteséggel beszélt a kamerák előtt. Annyira összetört érzelmileg a megromlott házassága miatt, hogy el is sírta magát.

Judy nehéz időket él meg a párkapcsolatában: korábban ugyanis kiderült, hogy a házassága instabil lábakon áll. A 48 éves énekesnő sokat sejtető posztot rakott ki nemrég, amelyben arról írt, hogy a legnehezebb évén van túl, de már tudja, kik azok, akik kitartanak mellette.

A Blikk megtudta, hogy férjével, Balázzsal már évek óta hullámzó a kapcsolatuk, sőt, a válás gondolata is többször felmerült már. Az énekesnő most kamerák előtt öntött tiszta vizet a pohárba, megtörten nyilatkozva arról, milyen érzések kavarognak benne.

– Nem akarom elsírni magam, nekem is vannak nehéz pillanataim... Nem tudom, hogy fogom zárni az évet, remélem, új lappal fogok indítani, és ezt bárki bárhogy értheti. Nyilván mindenki a boldogságra törekszik, én is ezen vagyok. Bízom benne, hogy az ünnepek alatt sok minden kiderüln – vallotta könnyek között, aztán kiemelte:

"Azt gondolom, a nehéz időszakok azok, amik megerősítenek, amik új dolgokat hoznak. Lehet, hogy sok évet kellett várnom, de egy nagyon nehéz dolog után mindig valami hatalmas, sorsfordító helyzet jött. Hiszem azt, hogy ezt megérdemlem"– mondta Judy a férjével megromlott kapcsolatáról.

Hasonló bejegyzések