Jön a lagzi Varga Miklós Joeéknál
2024-01-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, Varga Miklós Joe idén mindenképpen oltár elé szeretne állni a kedvesével.

Varga Miklós Joe és szerelme, Hrovatin Csenge egy forgatás során ismerkedtek meg egymással. Legnagyobb meglepetésükre a kezdeti barátságból szerelem alakult ki. Bár Joe mindig is azt hitte, sosem jön össze egy fiatalabb nővel, a 27 éves Csenge teljesen az ujja köré csavarta, és másfél hónap után a lánykérés is megtörtént.

Joe a két, félresiklott házassága ellenére most úgy érzi, végre megtalálta az igazit. Elmondása szerint már egy hónap után meg is vette a gyűrűt, ám végül nem a szokványos, romantikus módon tette fel a párjának a nagy kérdést: hazaért a munkából, betette a közös dalukat, letérdelt, a 21 fiatalabb Csenge pedig igent mondott. A szerelmesek szinte mindent közösen csinálnak, így a műsorvezető még körmöshöz és fodrászhoz is elkíséri a kedvesét. Joe a legfrissebb Instagram-bejegyzésében arról írt, hogy idén mindenképp szeretné elvenni élete párját.

„A folyamat kényeztetés, fene a jó dolgát. De mit csinálhat az ember, ha egyszer megérdemli. Hiszen mindenben a kedvünkre tesz Csenge. Nem is kívánhatnék jobb társat magamnak, mint Őt! Remélem, idén hivatalosan is összekötjük az életünket egy igazi esküvővel, és meg tudom hálálni a szerelmemnek, hogy a páromként jóban és rosszban is mellettem áll” – olvasható az érzelmes szöveg a posztjában.