Jolly és szerelme a családalapításról vallott
2022-11-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Immár négy éve él töretlen boldogságban a kedvesével Jolly.

 Az énekes és szerelme, Szuperák Barbara kapcsolatának a rossz nyelvek egykor nem jósoltak nagy jövőt, ám a páros bebizonyította, hogy a legnagyobb nehézségek közepette is őszintén szeretik egymást.

Éppen ezért, amikor Jolly a napokban megosztott egy fotót, amelyen a kedvese hasát fogja, a rajongók rögtön arra gondoltak, hogy érkezik a trónörökös. A mulatós sztár azonban a Blikknek elárulta, a babaprojekt még várat magára.

– Természetesen mindketten szeretnénk közös gyermeket. Sokan támadtak a válásom után, amiért nem maradtam benne egy rossz kapcsolatban a kislányom miatt, de úgy gondolom, egy gyereknek is jobb, ha két kiegyensúlyozott, boldog szülőt lát, mintha veszekedések kereszttüzében nő fel – mondta Jolly, aki volt feleségével is rendezte a viszonyát.

Az énekes jelenleg az ideje nagy részét a stúdióban tölti, új dalokat vesz fel. Két évtizedes pályafutása alatt megtanulta, hogy több lábon kell állni, ezért a fellépések mellett más bevételi forrásai is vannak.

– Egyrészt sok tehetséget futtattok fel a mai napig, másrészt ott vannak a jogdíjak és a tévéműsoraim, amelyek anyagilag stabilizálnak. Most nehéz időket élünk, az energiaválság miatt egyelőre nem látom előre, mennyi koncertem lesz a jövő évben, hiszen a szórakozóhelyek is nehéz helyzetben vannak. A legfontosabb viszont az, hogy Barbi személyében áll mögöttem egy csodálatos nő, akivel minden körülmények között számíthatunk egymásra – fogalmazott.