Jolie visszatáncolna a válástól?
2019-04-20  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Bár két és fél éve Angelina Jolie (43) kezdeményezte a válást férjétől, a legfrissebb hírek szerint meggondolta magát.

A brit The Sun című lap úgy tudja, nem ok nélkül húzódik az ügy, az Oscar-díjas színésznő ugyanis mindenképpen vissza akarja szerezni Brad Pittet (55).

– Angelina tisztázta Braddel, hogy folytatni akarja a kapcsolatukat. Szeretné, ha ismét egy család lennének, és továbblépnének a konfliktuson – mondta el egy bennfentes a lapnak. – Ezért nehezíti meg minden részletében a válást. Brad hallgat az ügyben, mert csak a gyerekekkel törődik.

Angelina Jolie

Úgy tűnik, a kibékülésre mégsincs sok esély, mert Pitt már nem vágyik a kapcsolat felmelegítésére.

– Angelina elnyújtja a válási procedúrát, de Brad nem akar visszatérni hozzá. Ő azt szeretné, ha mindenben megegyeznének, ami már egy évvel ezelőtt is megtörténhetett volna. Ám úgy tűnik, Jolie-nak más tervei vannak – tette hozzá az informátor.

A színésznő ügyvédje elárulta, hogy az egykori sztárpárnak sikerült a gyermekelhelyezésről megegyezésre jutnia.

– A gyermekfelügyelettel kapcsolatos megállapodás miatt nem biztos, hogy szükség lesz tárgyalásra. Az ügy további részletei bizalmasak a gyermekek érdekeinek védelmében –nyilatkozta a brit lapnak Samantha Bley DeJean. A hollywoodi sztárok több mint tíz évig alkottak egy párt, hat közös – három saját és három örökbe fogadott – gyermeket nevelnek: Maddoxot (17), Paxot (15), Zaharát, (13), Shiloht (12), és a tízéves ikerpárt, Knoxot és Viviennet. Jolie-ék 2016 szeptemberében szakítottak, majd pár héttel később az FBI állítólagos gyermekbántalmazási ügy miatt nyomozott Pitt után. A nyomozást végül lezárták, a színész ártatlannak bizonyult.

Angelina Jolie

Forrás: Blikk