Ezért nem találja a szerelmét Lady Gaga
2019-04-20  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Márciusban ünnepelte 33. születésnapját Lady Gaga, aki tinédzserként szörnyű traumát élt át, ami egész későbbi életére hatással van. 19 éves korában szexuális támadás áldozatává vált, egy nála húsz évvel idősebb férfi megerőszakolta.

– Évekig terápiákra jártam, hogy mind mentálisan, mind fizikálisan meggyógyuljak – fogalmazott a popénekesnő, aki a történtek miatt poszttraumás stresszben szenved.

Lady Gaga

A sztár magánélete sokáig igen zavaros volt, számos rövidebb kapcsolatot zárt le, majd Taylor Kinney (37) személyében úgy tűnt, megtalálta az igazit. 2011-ben ismerkedett meg a színésszel egy videoklip forgatásán, és munka közben egymásba szerettek. Öt éven át alkottak egy párt, majd amikor már úgy festett, hogy talán jegyben is járnak, kiderült, hogy szakítottak. Hogy miért döntöttek így, azt Lady Gaga csak egy évvel később mesélte el egy interjúban.

Lady Gaga

– A szerelmi életem romokban hevert. Amikor eladtam tízmillió lemezt, elvesztettem Mattet. Amikor eladtam harmincat, Luke-kal szakítottunk. Csináltam egy mozit, és vége lett Taylorral. Rémes. Ez a harmadik alkalom, hogy a munkám miatt tört össze a szívem – nyilatkozta akkor az énekesnő, aki egyértelműen hírneve árnyoldalának tudta be balul végződött kapcsolatait. Ezután Gaga az ügynökével, Christian Carinóval (50) jött össze. Először 2017 januárjában látták őket együtt, és a kapcsolat olyan komolyra fordult, hogy ősszel már Gaga arca volt Carino karjára tetoválva.

Lady Gaga

Az énekesnő felvállalta a kapcsolatot, azt is elárulta, hogy boldog és szerelmes, és valóban úgy látszott, révbe ért, el is jegyezték egymást. Boldogságuk azonban megfakulni látszott, a sztár ráadásul egyre többször nem viselte a jegygyűrűjét, és a köszönőbeszédeiben sem említette a vőlegényét. A legárulkodóbb jel az volt, amikor a Grammy-gálára sem kísérte el Carino. Gaga sajtóképviselője végül a People magazinnak valóban megerősítette, hogy szakítottak. A magazin forrásai azt állítják, különválásuk békésen zajlott.

Lady Gaga

Taylor Kinney és Lady Gaga szakítása állítólag dráma nélkül zajlott le, ám Kinney nemrég lájkolt egy kommentet Instagram-oldalán, ami mást sejtet. A kommentelő azt írta, nagyon örül, hogy Kinney megszabadult Gagától. A színész a hír kapcsán magyarázkodni kezdett, azt állítva, csak véletlenül kedvelte a hozzászólást, különben büszke Gagára, és örül a sikereinek.

Forrás: Blikk