Jöhet a harmadik baba Csobot Adéléknál
2019-05-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Jöhet a harmadik baba Csobot Adéléknál! Az énekesnő és kedvese, Istenes Bence (31) két kisfiút nevelnek – a napokban a harmadik születésnapját ünneplő Nátánt és a nyolc hónapos Ádint –, s bizony már tervezik a harmadik csöppséget is.

Istenes Bence

– Jövőre még nem leszek háromgyerekes anyuka, vagy ki tudja... Nem tudom, lehet, hogy igen – mondta zavarában Csobot Adél (24) a Családvarázs című műsorban.

– Tudnék azonosulni azzal az Adéllal, akinek van három gyereke, sőt, akár négy is. Szóval a jövőben mindenképpen nagy családdal képzelem el magam, szeretnénk még babát.

Csobot Adel

Nem titok, már a második fiuk megszületése előtt is kishúgot szerettek volna, ugyanis egy „kis hercegnőnek” nagyon örülne Bence. Remélik, a következő baba lány lesz, amit már meg is ígértek a műsorvezető édesapjának, Istenes Lászlónak (54).

Bár a Németországban élő család a legszebb időszakát éli, Adél úgy érzi, egy harmadik tesónak a fiai is örülnének.


– Nátánnál sem okozott gondot, hogy kistestvére lett. Az első pillanattól arra tanítottuk, hogy lesz egy öccse, akivel osztozkodnia kell majd, tanítani és védeni. Jó módszert választottunk, mert szinte ő volt a legboldogabb, örült a kis jövevénynek – mesélte Adél.

– Persze, most, hogy Ádin már jár, és néha az ő játékaihoz nyúl, vannak viták, de nem vészes. Sokszor rádöbbenek arra, milyen szép, igazi családi hétköznapjaink vannak.

Csobot Adel

Míg Bence szinte megállás nélkül dolgozik, párja a gyerekekkel van otthon. Mivel messze élnek a rokonoktól, viszonylag kevés segítségük van a gyereknevelésben.

– Nem is tudom, mikor voltunk legutóbb Bencével moziban... Egyszerűen nem volt rá lehetőségünk. Sajnos kevés időnk van kettesben lenni. Ám ha sikerül kis időt szakítanunk, megpróbáljuk meghallgatni a másikat, milyen örömök, sikerek érték őt, milyen problémáik vannak, de ez nem könnyű két kicsi mellett. Ennek ellenére úgy érzem, megéri az áldozat, mert az anyaság a legfontosabb dolog a világon.

Csobot Adel

Adél fontosnak tartja megmutatni, bizony az ő életükben sem tökéletes minden. A csalad.hu oldalon vezetett blogján őszintén mesél arról, hogyan éli meg, amikor fiai hisztiznek, s dühből azt mondják neki, hogy nem szeretik, de azt sem rejti véka alá, milyen hatással van Bencével való kapcsolatára a két gyerek.

Istenes Bence

Forrás: Blikk