Radics Gigi a jövőben valószínű kétlaki életet él majd
2019-05-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Radics Gigire a közelmúltban rátalált a szerelem, amikor megismerte Kait, azonban a helyzetük korántsem könnyű, a fiú ugyanis Amerikában él.

Radics Gigi

Gigi most végre elutazott a párjához a tengerentúlra. „Iszonyatosan örült, hogy ott vagyok, de gyakran előfordult, hogy a munka miatt nem tudott velem találkozni, ami mindkettőnket megviselt. Ebből adódott némi feszültség, mert mindig mondtam, hogy ki kellene használnunk, hogy ott vagyok” – számolt be a Bestnek Gigi, akinek természetesen megnyugvást okozott a szerelem. Megbíznak egymásban, nincs köztük féltékenykedés vagy balhé.

Radics Gigi

A lapnak Kai is megszólalt, és ejtett pár szót kedveséről. – Egy percet sem tudok unatkozni mellette, mert bárhová megyünk, mindenből képes viccet csinálni – kezdte a fiú, aki egyébként rádióműsort vezet, fotózásokra és filmes szereplőválogatásokra jár. – Örülök, hogy a családdal is találkozhattam, azt tervezem, hogy legkésőbb augusztusban elutazok hozzájuk. Nagyon megszerettem Magyarországot, az ottani kultúrát, az embereket – tette hozzá Kai.

Radics Gigi

Gigi úgy érzi, nehéz számukra a távolság, azonban szerinte kapcsolatuknak ez nem szab gátat. „Azt mondják, hogy egy kapcsolat bármit kibír, ha két ember őszintén szereti egymást. Úgy látom, ez ránk is igaz, és boldog vagyok ettől. Nem titok, szeretnék nyitni Amerika felé zeneileg, Kai miatt pedig már oda fűz a magánéletem is. Nem adnék fel semmit, amit itt felépítettem, de a jövőben valószínűleg kétlaki életet élek majd” – zárta az énekesnő.

Radics Gigi

Forrás: Blikk