Jöhet a baba Zdroba Patrikéknál
2024-01-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Zdroba Patrik és újdonsült felesége vidékre költöztek egy családi házba, ugyanis hamarosan kisbabát terveznek.

Zdroba Patrik és kedvese, Bádoki Betti hónapokig csúsztatták az esküvőjük időpontját, de végül tavaly év végén oltár elé álltak és kimondták egymásnak a boldogító igent. Mindezt titokban, hiszen csak akkor tudatták a nagy hírt a követőikkel, amikor már megvolt a ceremónia. A decemberi esküvő után újabb terveket szövögetnek közösen, melyekről az RTL Reggeliben beszéltek bővebben. Teljes életmódváltásba kezdtek, közösen járnak edzeni is, illetve vidékre költöztek egy családi házba és nagyon élvezik, hogy együtt csinosítgathatják az új otthonukat.

"Egy óra az út kocsival, az erdőnek a szélén lakunk egy gyönyörű családi házban. Őzikéket, nyulakat, rókákat látunk. Én mindig is vidéki lány voltam, és úgy gondoltam, próbáljuk meg, mert ketyeg az óra, a családtervezés is fejben van már" - mondta mosolyogva Betti, aki úgy érzi, lassan készen áll az anyaságra.

Szeretnénk kisbabát, Lia lesz a neve

– fűzte hozzá Patrik.

Az előadó elárulta, hogy végre úgy érzi, a helyére került a zenében, nagy álma vált valóra, ugyanis Elina Netšajeva észt operaénekessel dolgozik együtt. Korábban lebeszélték róla, hogy lassú számokat énekeljen, de ő ebben érzi a legjobban magát, mert azt szeretné, ha hatni tudna az emberekre.