Jennifer Garner már randizni sem akar
2017-11-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Ben Affleck (45) olyan mély, begyógyíthatatlan sebeket okozott, hogy Jennifer Garner (45) azóta sem épült fel lelkileg.

Jennifer Garner és Ben Affleck házassága tíz év után 2015 júniusában ért véget. A színésznő bevallása szerint azóta senkivel sem randizott.- Nem voltam randizni, de nem is érdekel – mesélte a sztár, akinek három közös gyermeke (12, 8, és 5 éves) van Afleckkel, akivel máig jó kapcsolatot ápol.

Garner bevallotta, hogy élete máshogy alakult, mit szerette volna.

- Nem ilyen életet választottam volna sem saját magam, sem a gyerekeim számára. Nem akartam volna egyedülálló lenni vagy ilyen helyzetbe kerülni. Ez egy olyan dolog, amivel meg kell birkózni.A sztár legutóbbi szerepében egy megcsalt feleséget alakított, ami elmondása szerint érzelmileg megviselte. Őt is megcsalták: Affleck a háta mögött a dadusukkal kavart.

Afflecknek egyébként már van új kedvese, Lindsay Shookus személyében. Ám az ő élete sem fenékig tejfel. Tavasszal végzett el egy sikeres alkohol rehabilitációt, az elmúlt hetekben pedig szexuális zaklatással vádolták meg. A sztár nemrégen így nyilatkozott:

- Számot kell vetnem a viselkedésemmel és elgondolkozni azon, hogyan bánok az emberekkel, és be kell ismernem, hogy nincs igazam amikor szembesítenek vele.Forrás: Blikk