Janza Kata megtanult okosan szeretni
2020-01-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Janza Kata életében a szerelem újra és újra leckéket adott neki, most pedig megosztotta a Besttel, mit tanult belőlük. Mint mondta, tinédzser korában nem tudott az eszére hallgatni, ha szerelemről volt szó, a szenvedély vitte a kapcsolatba, volt olyan ejtett pasi, akit jó partinak tartottak barátnői, mégis véget vetett a kapcsolatnak. Nem figyelte, kivel lehet potenciálisan jövője, mi a külvilág véleménye vagy ésszerű-e egyáltalán a kapcsolat, mikor 19 éves volt.

Már akkor sem az eszem irányított, hanem a szívem – mondta Janza.

Húszas éveiben is a szíve irányította, a tehetség fogta meg, még ha egy 25 évvel idősebb zenészből is áradt. Azt mondja, Pintér Tiborban is ez bűvölte meg, aztán megszületett a lánya, Janka, onnantól ő már csak második volt a saját életében.

A Pintér Tiborral véget ért házassága után úgy hitte, a harmincas éveiben már okosabban választ. Ekkor volt a férje Kővári Laci, akivel minden tökéletes volt, meg is született a második gyereke, Samu. Ám végül a férje maradt otthon a gyerekekkel, ami szép lassan felőrölte a kapcsolatukat. Sose más valakiért lépett ki kapcsolatából a színésznő, mindig megvárta, amíg lezárja az előzőt. Negyven felett már nem akart bizonyítani, a következő kapcsolatába már így vágott bele: „Én már hárman vagyok”.

Tehát el kell fogadnia az új párjának, hogy neki a gyerekei lesznek mindig az elsők. Nos, úgy fest, jelenlegi párja, Pesák Ádám ezt tiszteletben is tartja. Persze, vannak hullámvölgyek, de a sok kétkedés ellenére mégis igazolta őket az idő: egy jól működő kapcsolatban élnek. Nincs köztük rivalizálás se, Pesák főszereplésével kerül színpadra a Nikola Tesla című musical, Janza pedig két kisebb szerep játszása közben drukkol szerelmének.

Forrás: Blikk