Janicsák Veca összeköltözött a szerelmével
2024-01-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Örömteli dologról számolt be Janicsák Veca. Az énekesnő összeköltözött a szerelmével.

Janicsák Veca elmondása szerint remekül telt számára a tavalyi év, ugyanis rengeteg kellemes pillanatot élt meg a kislányával, emellett felvették a Szegedi Tudományegyetemre, szerepelt a Sztárboxban, ráadásul a párkapcsolata is harmonikus.

„Az is jó, hogy van egy párom, akit nagyon szeretek, és nagyon jól működik a kapcsolatom vele. Igazából minden együtt töltött, néha hétköznapi pillanat érték számomra” – árulta el, hozzátéve: kijelentheti, hogy tavaly boldog párkapcsolatban él.

„Kevesen tudják, mert nem posztoIok folyton a közösségi oldalakon. Nincs mit bizonygatnom, és nincs is annyi időm rá. Egy csomószor lemegy a nap, és azt veszem észre, hogy tök jól, tehát vagy boldogan, vagy aktívan, vagy produktívan telt. De közben meg nem raktam ki semmit, nem foglalkoztam vele. Azt érzem, hogy most minden jól van úgy, ahogy van” – mondta az énekesnő, aki már úgy másfél éve együtt van szerelmével, holott a válás után felmerült benne, hogy többé nem szeretne szerelmes lenni.

„Ki is jelentettem magamnak, hogy a francnak van kedve. Őszintén szólva, a válás után fellélegeztem egy picit, lejött rólam az a teher, hogy állandóan megfeleljek valaki másnak, hogy teljesíteni akarok, és esetleg nem kapom vissza azt az energiát, amit belefektettem. Ez rengeteg dolgot vett el tőlem, saját magamtól, a saját magammal töltött minőségi időmből, ami persze, ilyen nagyon mai, spirituális hülyeségnek tűnik, de tényleg így van. Például ami energiát a tanulásba tudok fektetni, azt azért tudom, mert nem kell problémáznom másokon, nem az köti le a gondolataimat, hogy mi lesz otthon, hanem van egy biztos hátterem, egy jól működő párkapcsolatom. De már tudom azt is, hogy egyedül is megállom a helyemet a világban, és ha bármikor úgy hozza az élet, akkor úgy is remekül leszek, boldog és kiegyensúlyozott emberként, akár egyedül” – jelentette ki, majd arról is mesélt, mennyire hasonlítanak egymásra a párjával.

„Ő is rendkívül introvertált, és nekünk ez így megfelel. Jó kis fészket alkottunk. Közben pedig tudunk extrovertáltak lenni egymás felé. Szuper, hogy hagyjuk egymást élni meg lélegezni, ami számomra nagyon fontos, és azt látom, hogy a páromnak is. Éppen mostanában költöztünk össze, most jutottunk el erre a pontra. A kapcsolatunk megérett erre. Mindketten úgy éreztük, ez megkönnyíti az együtt töltött minőségi időt is. Ha egy héten csak egy napot, egy estét, de tényleg minőségben, ketten tudunk tölteni, az nagy dolog És mivel neki is van gyermeke, nekem is, így ezért ők így együtt is vannak nálunk, meg felváltva is” – mondta, hozzátéve: remekül ment az összeköltözés.

„Az első pillanattól kaptam polcot, fiókot. Azt mondta, hagyjam nála nyugodtan a dolgaimat. A találkozásunktól kezdve összhangban voltunk. Abban a szent pillanatban életemben először éreztem azt, hogy ez valami számomra különleges dolog. Csak kettőnk számára, de számunkra az, és valamiért mi jól kijövünk egymással. És ez így működőképes. Két elvált ember vagyunk, akik már tudják, miket rontottak el” – mesélte.