Janicsák Veca mellett révbe ért szerelme
2024-01-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hosszú és küzdelmes évek után Janicsák Veca végre úgy érzi, révbe ért új párja mellett, és megtapasztalhatta, milyen érzés, amikor egy kapcsolatban többet kap, mint ad. Ennek ellenére koránt sem biztos abban, hogy egyszer oltár elé is állnak majd szerelmével, akiről néhány titkot megosztott a Mutasd magad! Ágai Kis Andrással című YouTube-műsorban.

– Nagy szerelem van, nagyon nagy összhang van. Életemben először vagyok olyan párkapcsolatban, ahol néha már én gondolkodom azon, hogy adok-e eleget.

És akkor még többet akarok adni, mert annyira azt érzem, hogy folyamatosan kapok, és ez nem a materiális dolgokról szól, hanem a kis napi figyelmességekről – mesélt megtalált boldogságáról az énekesnő, aki egyelőre nem szeretné a nyilvánosságnak megmutatni párját, de biztos abban, hogy idővel ez is változni fog.

– El fog jönni az a pillanat is, azt úgyis látom, amikor eljutottunk arra a pontra.

Veca azt is megosztotta, hogy miért szűkszavú, amikor az új párkapcsolata kerül szóba.

– Nem kell róla beszélnem, mert igazából működik, és akkor nincs mit beszélgetni róla. Amikor nagyon beszélgetni kell róla és már nagyon bizonygatni kell – én ezt már tapasztalatból tudom –, akkor valahol magadnak bizonygatod, és hála istennek, erre most nincs szükségem – szögezte le Janicsák Veca, aki azért egy apró titkot elárult új párjáról: a szíve választottja nem teljesen civil: – Azért van köze a szakmához - jegyezte meg.

Bármennyire lángol is a szerelem, a pár a jelek szerint nem feltétlenül akarja hivatalosan is megpecsételni kapcsolatát.

– Biztosan tudom, hogy révbe értem, ami nem biztos, hogy azt jelenti, hogy házasodni is fogunk, de azt tudom, hogy révbe értem – zárta az énekesnő.