Janicsák Veca már nyitott lenne egy új kapcsolatra
2022-03-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Janicsák Veca február elején jelentette be, hogy válnak a férjével, Ladányi Jancsó Ábellel. Az énekesnő sokáig küzdött azért, hogy megmentse a kapcsolatukat, ugyanis nem akarta, hogy a kislánya is elvált szülők gyermekeként nőjön fel, ahogyan ő is. Végül belátta: nem működik a dolog. Nehéz időszakot tudhat maga mögött, mivel korábban kiderült, hogy veszélyeztetett terhes volt, később pedig méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, így el kellett távolítani a méhét. A jelenlegi lelkiállapotáról és terveiről az RTL Reggeliben mesélt bővebben.

 

Az énekesnő jobb formában van, mint valaha, jól érzi magát a bőrében. Elmondta, hogy legújabb videóklipje, a Gravitáció is az újrakezdésről szól, pozitív gondolkodásával pedig igyekszik példát mutatni a kislányának, hogy hősként tekinthessen rá. Állítása szerint elkészített egy egész lemeznyi anyagot, úgyhogy nem hagyja újdonságok nélkül a rajongóit.

„Írni szeretnék nagyon, ez az egyik vágyam. Apukám is hivatalosan író lenne, van egy ilyen vonal a családban, és már foglalkozom is vele. A regény az, ami engem mozgat. Az írók valamilyen szinten magukról tudnak jobban írni, vagy legalábbis arról, ami őket körbeveszi. Vannak még olyan dolgok bennem, amikről nem tudnak az emberek, és olyanok is, amelyek érdekesek lehetnek sokak számára” – mondta az énekesnő. Hozzátette: volt olyan helyzet, hogy másokban vagy a rendszerben kereste a hibát, aztán rájött, hogy bizonyos dolgokat ő rontott el.

"Azt gondolom, az embernek elsőként magával kell rendben lennie, és ha ez megvan, ezek a dolgok úgyis jönni fognak"– mondta Veca, aki úgy érzi, már tudna nyitni az új szerelem felé. Ábellel kapcsolatban úgy nyilatkozott, mindent megtesz annak érdekében, hogy jó kapcsolatban tudjanak maradni.

„A rossz tulajdonságok azok, amiket neked tudni kell tolerálni, avagy elfogadni. Régen nem hittem, hogy van feltétel nélküli szeretet, de talán azok a párkapcsolatok működnek a legjobban, ahol el tudod fogadni, hogy a másiknak is lehet rossz napja, lehet éppen hülye, lehetnek rossz szokásai. Ha valakit az ember megszeret és érdemes megszeretnie, akkor utána érdemes elfogadni, úgy ahogy van” –jegyezte meg, hozzátéve: jelenleg nincs férfiideálja, mert úgy gondolja, egy idő után kinő ebből az ember.
Forrás: Blikk