Jakupcsek Gabriella szerint ez a hosszú házasság titka
2024-05-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Jakupcsek Gabriella részletesen elmesélte, szerinte mi a hosszú házasság titka, illetve mi miatt működik még mindig a kapcsolata a férjével.

Jakupcsek Gabriella 61 évesen három gyermekkel és három unokával büszkélkedhet el. A tévésnek tavaly nyáron született meg a legkisebb unokája, így teljes lett a család. Az édesanya, aki 46 évesen adott életet a harmadik gyermekének, korábban úgy fogalmazott, hogy az utolsó terhessége és szülése segítségével győzte le a menopauzát. Az életközepi válsággal nem találkozott, mert minden erejével azon volt, hogy a második férjével közös gyermekük lehessen. Kliegl Ádámmal idén már a 25. házassági évfordulójukat ünneplik, de 31 éve élnek együtt jóban-rosszban. A hosszú kapcsolat titkáról most bővebben is mesélt.

„Ennyi évet csakis humorral lehet kibírni. Lehet, a mi kapcsolatunk egyik alapja, hogy keveset vagyunk együtt. Ez mindig is így volt. Rengeteget dolgozom, folyton úton vagyok, mindig van egy újabb cél előttem, de ezt Ádám tudja, hiszen ismer és ez fordítva is igaz. De ez csak úgy működik, hogy mindeközben egymás legfőbb szövetségesei vagyunk. Én heti négy-öt estét fixen nem töltök otthon, az ország különböző pontjain 400-500 fő előtt motivációs esteket tartok, délelőttönként pedig tréningezek. Tehát szó sincs arról, hogy mi hétköznap reggelente együtt kavargatjuk a kávénkat... Kettőnk közül inkább a férjem az aki a hét elején nekem szegezi a kérdést: 'ugye, a hétvégén együtt leszünk?'” – mesélte a tévés

Ádám a 31 év alatt megszokta már, hogy a párja száguldozik, és ha a fejébe vesz valamit, addig megy, amíg meg nem valósítja, de olykor neki is szüksége van a pihenésre, a közös élményekre, így gyakran szerveznek családi kiruccanásokat, összejöveteleket.

A műsorvezető, aki íróként is tevékenykedik, most egy újabb, olyan kötetéről számolt be, amelyben a válását is ielemezte.

„Szabadon vagyok engedve, ez szükségszerű a munkámhoz. Az elmúlt egy évben írtam egy újabb könyvet, május 20-án jelenik majd meg. A Csakazértis szerelem címet kapta, és nem árulok el nagy titkot, hogy a boldogság kereséséről szól. Mert mindenki azt keresi, kivel és hogyan legyen boldog, azt hogyan kell csinálni, fenntartani... Hét női történet van benne, illetve egy férfié, a legvégén pedig az enyém. Ezek majd' mindenkire érvényes történetek, és mind-mind rendkívül tanulságos. Én is írok a válásomról, az újrakezdésről, a férjemről, természetesen az én nézőpontomból” – mondta a lapnak, megemlítve, hogy a történetek mind pozitív kicsengésűek.