Jakupcsek Gabriella harmadszorra jól akarja csinálni
2023-03-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rendkívül szerencsésnek érzi magát Jakupcsek Gabriella, de nem tagadja, hogy ő sem tud sok fronton egyszerre megfelelni az életében.

A műsorvezető három gyermeke közül a legkisebb, Emma még csak tizennégy éves, mellette pedig a nagymamai teendőit is igyekszik megfelelően ellátni, valamint a 89 éves édesanyjáról is gondoskodik. A sokféle szerepben azonban nehéz megfelelni.

 

– Nem akarok negatív lenni, de erről kell beszélni. Hogy egy nőnek negyven-ötven-hatvan évesen a nyolcvanéves szüleit kell gondoznia, de kitolódott a szülés, szóval még kicsi gyereke van, és mellette van felnőtt gyermeke is – utalt magára Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában. – Közben pénteken palacsintát sütő nagymama vagyok, és este még lehet, hogy fel kell öltözni és el kell menni valahova dolgozni. Nagyon nehezen lavírozok, iszonyatosan próbálok megfelelni annak, hogy egy kicsit itt, egy kicsit ott.

A műsorvezető nem tagadja, hogy ebből sok baja származik, hiszen így nehéz bármelyik fronton is maradéktalanul teljesíteni. Az egyetlen, amit véleménye szerint jól csinál, az a tinédzser Emma nevelése.

– Nem vagyok igazán nagymama, nem vagyok eleget az édesanyámmal, a férjemet ritkán látom, ha ő is dolgozik. Egyedül a lányommal vagyok nagyon sokat, mert az életet úgy alakítottuk ki, hogy én még főállásban igenis anya vagyok, és ehhez ragaszkodom, hogy a kései gyerekkel az utolsó pillanatig együtt lehessek – vallotta be Jakupcsek.