Shakira végérvényesen túllépett hűtlen férjén
2023-03-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hosszú huzavona után végre túl lehet a szakításon Shakira. Az énekesnő most egy rendkívül szexi ruhában mutatta meg tökéletes idomait, férfi rajongói legnagyobb örömére.

A múlt év leghangosabb szakítása kétségkívül Shakiráé és Piquéé volt, hiszen alig telt úgy hét, hogy ne lehetett volna arról olvasni, hogyan tiportak bele a másikba.

Januárban mindenkit meglepett, hogy az BZRP Music Session #53 címmel megjelent dalában a kolumbiai sztár keményen bírálja a Barcelona egykori védőjét és annak 23 éves barátnőjét. Dalának szövege szerint Piqué lecserélte a Ferrarit egy Twingóra, a Rolexet pedig egy Casióra: azaz Shakira úgy véli, az exe rossz döntést hozott.

Mostanra azonban úgy tűnik, az énekesnő végre túl van a szakításon, sőt talán egy újabb kapcsolatra is készen állhat, legalábbis erre utalhat legújabb, Instagramra feltöltött fotója. Shakira ugyanis egy igazán szexi bőrszettben lépett fel Jimmy Fallon show-jában, ami láttán biztos, hogy az összes férfi rajongójának tátva marad a szája.

A kolumbiai sztárnak nem kell takargatnia semmit, hiszen továbbra is kirobbanó formában van. Shakira arcát elnézve pedig hosszú idő után most tűnik a legkiegyensúlyozottabbnak, így talán hamarosan a szerelem is újra rátalálhat.Shakira és Piqué kapcsolata 11 év után ért véget, ugyanis a spanyol labdarúgó megcsalta a kolumbiai énekesnőt: többször kimaradt éjszakára, amikor is a barátaival járta a helyi szórakozóhelyeket.

Az énekesnőnél egy idő után betelt a pohár, kiadta a hátvéd útját. Hosszas vitát követően végül megegyeztek az anyagi kérdéseket és a gyerekek elhelyezését illetően is.

Azóta a hátvéd boldog párkapcsolatban él a 23 éves Clara Chia Martival.