Jákob Zoltán visszautasította Bettit
2023-10-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Jákob Zoltán csodálatos randevún vett részt Bettivel, de mégsem akarta megcsókolni.

Újabb meglepetéseket tartogatott a TV2-n A Nagy Ő című műsor, melyet a Puncs.hu támogat.A csütörtök esti adásban Hajnal Betti nyerte a Miss Nagy Ő versenyt, így Jákob Zoli egy álmát váltotta valóra azzal, hogy a magángépével egy romantikus randevúra vitte Párizsba.

– Ez az együtt töltött nap – úgy érzem – elindított valami bensőségesebb kapcsolatot kettőnk között. Nagyon hálás vagyok, köszönöm, hogy ez az álom megvalósulhatott. Az már csak hab volt a tortán, hogy egy olyan ember valósította meg ezt, aki esetében jó lenne, ha az életem további részében is ott lehetne mellettem. Szeretném én is megvalósítani az ő egyik álmát, magát a szerelmet – áradozott Betti, akivel Párizs utcáin kéz a kézben andalgott Zoli. De karikatúrát is készítettek róluk, étteremben ettek, valamint egy hajós kirándulásra is elmentek.

Majdnem elcsattant egy csók is a romantikus randevún, ám végül arcra puszi lett belőle. A milliárdos elmondta, miért utasította vissza az édesanyát.

Bettit azért nem csókoltam meg – bár láttam rajta, hogy szeretné –, mert egyelőre nem akarom magam elkötelezni úgy, hogy a többi lánnyal szemben egy csók már most elcsattan

– vallotta be őszintén.