Jákob Zoltán új szerelmének a volt feleségeivel is meg kell barátkoznia
2023-09-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mindkét volt feleségével szoros kapcsolatot ápol Jákob Zoltán, akinek a kegyeiért A Nagy Ő című műsorban idén egy csokorra való hölgy fog megküzdeni.

A volt feleségekkel soha nem könnyű, ám Jákob Zoltán mindkettővel jó, sőt szoros kapcsolatot ápol, és habár a mesés vagyon ígérete vonzó lehet a hölgyek számára, akik nemsokára „ringbe szállnak” a szívéért, majd azt is el kell fogadniuk, hogy Zoli nem szándékozik megszakítani a kapcsolatot az exeivel.

Magyarország 39. leggazdagabb embere már kétszer is kimondta a boldogító igent, és habár a szerelem elmúlt, mindkét asszonyhoz szoros kötelék fűzi.

„Hogy van-e kapcsolatom a volt feleségeimmel? Van bizony, mégpedig nagyon is szoros. A volt feleségeimtől születtek a gyermekeim és soha egyetlen pillanatra sem merült fel bennem, hogy a válás után hátat fordítsak nekik”

– magyarázta a milliárdos, aki hozzátette, hogy nagyon szerencsés, mert mindkettőjükkel könnyű jóban lenni.

„A fiam édesanyjával hét éven át voltunk együtt és a válás után ő lett a mindenesem, vagyis éppen úgy a hátországom maradt, mint a kapcsolatunk ideje alatt, csak éppen főállásban, és nem mint a feleségem. Később, amikor vettem egy hatvanöt lakásos társasházat, őt kértem meg, hogy legyen a gondnoka, és bár néhány ingatlant már eladtam, ő azóta is ellátja a házzal kapcsolatos teendőket. Egyébként most a fiam lakik abban a legfelső emeleti lakásban, amelyben egykor én éltem” – kezdte a lapnak az üzletember, aki második feleségével is hasonlóan jó kapcsolatban maradt a válás után.

„A második feleségemmel tizenkét évet töltöttünk egymás oldalán és két gyönyörű lánnyal ajándékozott meg engem. Végül másodjára sem jött össze a holtomiglan-holtodiglan, de vele is barátságban váltunk el. Ő is nálam dolgozik vezető beosztásban és mind a munkában, mind pedig a privát életünkben remekül megértjük egymást” – mondta.

A szerelem ugyan mindkét házasságomban elmúlt, de számomra természetes, hogy gondoskodom a gyermekeim anyjáról és megbecsülöm őket nem csak emberileg, de anyagilag is.

Elárulta, hogy a második felesége a válás után új párt talált, akit nagyon kedvel. „Nyugodtan mondhatom, hogy barátok lettünk és megesik, hogy ötösben utazunk el pihenni” – tette hozzá és elmesélte, hogy legutóbb Lappföldön jártak a Mikulásnál.

Jákob Zoltán a második válás után szinte falta a nőket: elmondása szerint volt olyan év, hogy hat barátnője is volt – persze nem egyszerre. Mostanra azonban valóban szeretne megállapodni, sőt kész arra, hogy negyedszerre is apa legyen.

„Igaz, hogy én már nem tervezek gyermeket, de ha egy olyan hölgy mellett találom meg a boldogságot, aki még szeretne anya lenni, akkor én biztosan nem állok a vágya útjába. Hiszen azt nem várhatom el senkitől, hogy lemondjon az anyaságról miattam. Persze igazán szerelmesnek kell lennem, de végtére is ez a célom A Nagy Ő-vel is” – jelentette ki a magyar milliárdos.