Jákob Zoltán nem szereti a lusta nőket
2023-04-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A következő Nagy Ő őszintén beszélt arról, hogy nem szereti, ha egy nő arra vár, hogy eltartsák, ezért hamarabb szóba jöhet nála olyasvalaki, aki keményen dolgozik.

Jákob Zoltán legutóbb bevallotta, hogy inkább a karcsú alakkal rendelkező nőket szereti, de volt már példa rá, hogy olyanba szeretett bele, aki külsőleg nem volt az ideálja, mégis megfogta a személyisége.

A milliárdos, ha dönthet, akkor inkább szegényebb hölgyet választ maga mellé, mert elmondása szerint jobban tudja értékelni az élet apró örömeit és szerényebb is. A Tények Plusznak azt is elárulta, hogy a gazdagabbakkal sincs baja, de jobban szereti, ha magának tapossa ki valaki az utat.

Van az úgy, hogy a pénz a szerelem útjába áll, ezt nagyon nehéz kiszűrni előre. Ezt a napok, hónapok, sőt, évek során lehet csak az én tapasztalataim szerint megmondani. Hogy igazából a pénz dominál egy kapcsolatban, és a jólét, vagy pedig az is, de nem az a fő dolog. Az van, hogy szeretem, ha egy nő dolgozik, vagy mondjuk iskolába jár, vagy gyerekkel van otthon. Szeretem, hogyha aktív, tehát aki azt szeretné, hogy eltartsák, és otthon ül, várva a ruhákat és utazásokat, az nekem annyira nem szimpatikus

– fejtette ki a Nagy Ő, aki a humort tartja a legfontosabbnak egy nőben.